Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

Apparatuur: licht & geluid

Als de feestlocatie geen apparatuur heeft staan, kan ik daarvoor zorgen. Voor feesten tot 100 personen beschik ik zelf over actieve speakers (merk RCF, met ingebouwde versterker) en eenvoudig maar doeltreffend discolicht. Dit is de voordeligste optie en prima geschikt voor een goed dansfeest. Voor grotere feesten werk ik samen met vaste professionele partners. Zij beschikken over hoogwaardige apparatuur, zowel voor geluid als voor discolicht. In beide gevallen kunnen we tegen een meerprijs zorgen voor extra’s zoals lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en discovloer.

Persoonlijke benadering

Ik heb gelukkig van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Dit betekent dat ik van én voor het dj’en leef en elk optreden professioneel voorbereid. Dat begint met het eerste contact per mail of telefoon en loopt door tot en met het feest zelf. Dan heb ik jullie muzikale wensen in het achterhoofd en denk ik bij elk nummer heel goed na of dat het beste nummer is om te draaien op dat specifieke moment.

Tijdens het feest

Tijdens het feest zal ik zorgen voor het gewenste volume, rekening houdend met jullie wensen en die van de locatie. Natuurlijk ben ik bereid af en toe een korte aankondiging te doen, maar ik ben geen dj die de hele avond aan elkaar praat. Als gasten naar mij toe komen met verzoekjes, zal ik daar graag aan voldoen. Natuurlijk houd ik ook daarbij rekening met jullie muzikale wensen.

Vrijblijvend gesprek

Als jullie mij via het contactformulier een aanvraag sturen, laat ik binnen 24 uur weten of ik beschikbaar ben en wat de kosten voor een optreden zullen zijn. Als mijn offerte bevalt, spreek ik graag af om kennis te maken en de muziek te bespreken. Ik kom dan naar jullie toe, maar het kan ook via skype.