Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

DJ Feetback op jullie personeelsfeest

De afgelopen jaren heb ik mogen draaien op personeelsfeesten van uiteenlopende bedrijven als het NRC, OBA (Bibliotheek Amsterdam), Procter & Gamble, Randstad, Allen & Overy, Credit Europe, Hogeschool Holland, CPNB (Boekenbal) en diverse kleine organisaties in Amsterdam. Op de pagina met referenties kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen.

Jullie kijken nu rond op de website van een allround DJ. Daarom houden jullie waarschijnlijk van dansen en moet het personeelsfeest een goed dansfeest worden. Ik vind het heel dankbaar werk om daaraan mee te werken. Daarbij sta ik met mijn schat aan ervaring geheel tot jullie dienst. Het gaat erom welke muziek júllie willen horen (en welke niet!), want het is júllie personeelsfeest.

Omdat ik al ruim 25 jaar dj ben, weet ik heel goed hoe ik iedereen de dansvloer op kan krijgen én daar houden. Dan hoeven jullie zich dáár alvast geen zorgen over te maken.

Voor grotere evenementen werk ik regelmatig samen met professionele leveranciers. Een klein personeelsfeest of receptie op kantoor is ook mogelijk. Ik beschik zelf namelijk over uitstekende apparatuur voor licht en geluid, die geschikt is voor feestjes tot 125 personen. Daarmee tover ik jullie kantoor eenvoudig om een tot een kleine discotheek.

(tekst gaat verder onder de foto)

Allround DJ Feetback uit Amsterdam en Utrecht p jullie personeelsfeest
DJ Feetback draait de muziek die júllie willen horen. Foto: jantinemessing.com

Allround muziek

Ik heb geen dj-ego. Wel een enorme muziekcollectie én een zeer brede muzieksmaak, zodat ik bijna alle soorten muziek graag draai. Dat komt goed uit, want de leeftijden én muzieksmaken van jullie werknemers lopen waarschijnlijk enorm uiteen. Daarom draai ik op personeelsfeesten meestal zeer gevarieerd. Jullie kunnen wel aangeven op welke muziek en op welke decennia de nadruk moet komen te liggen. Een paar voorbeelden:

  • Goede én foute jaren ’90 hits
  • Pop en disco uit de 70’s en 80’s
  • Dance van de afgelopen 30 jaar
  • Wereldmuziek, zoals latin, reggaeton, salsa, Surinaams, Afrikaans en Balkan beats
  • R&B en hiphop van vroeger en nu
  • Themafeest? Goed idee en altijd gezellig!

Op Mixcloud staan bijna 20 voorbeeld-mixes met stijlen die ik kan draaien.

Op de avond zelf

Tijdens het feest zal ik zorgen voor het gewenste volume, rekening houdend met jullie wensen en die van de locatie. Natuurlijk ben ik bereid af en toe een korte aankondiging te doen, maar ik ben geen dj die de hele avond aan elkaar praat. En natuurlijk sta ik open voor verzoekjes. Het is tenslotte jullie eigen feest.

Diner en/of receptie

Ooit begon ik als lounge en chillout-dj. Daarom vind ik het ook leuk om diner en/of receptie alvast de sfeer naar jullie hand te zetten, voordat het feest echt begint. Ook op nieuwjaarsborrels en zakelijke evenementen is de achtergrondmuziek sfeerbepalend. Ik zorg er graag voor dat iedereen het – vaak onbewust – naar de zin heeft.
Met deze lounge-mix kun je alvast in de stemming komen.

Personeelsfeest Allround DJ Feetback uit Amsterdam met lichtshow
In samenwerking met mijn vaste verhuurpartners is alles mogelijk op het gebied van licht en geluid.
Back To Top