skip to Main Content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

DJ Feetback op jullie personeelsfeest

Met DJ Feetback kun je voordelig een klein personeelsfeest of receptie organiseren. Ik beschik namelijk over uitstekende apparatuur voor licht en geluid, die geschikt is voor feestjes tot 125 personen. Daarmee tover ik jullie kantoor eenvoudig om een tot een kleine discotheek.

Muziek is de belangrijkste pijler van een goed personeelsfeest. Wil je echt los gaan met je collega’s, dan kun je het beste een dj inhuren en de muziek aan een professional overlaten. Ik vind het heel dankbaar werk om mee te werken aan het jaarlijkse hoogtepunt van jullie bedrijf. Daarbij sta ik geheel tot jullie dienst. Het gaat erom welke muziek júllie willen horen, want het is júllie personeelsfeest. Ik heb geen dj-ego. Wel een enorme muziekcollectie én een zeer brede muzieksmaak, zodat ik bijna alle soorten muziek graag draai. Omdat ik al ruim 25 jaar dj ben, weet ik heel goed hoe ik iedereen de dansvloer op kan krijgen én daar houden. Dan hoeven jullie zich dáár alvast geen zorgen over te maken.

Referenties

De afgelopen jaren heb ik mogen draaien op personeelsfeesten van uiteenlopende bedrijven als het NRC, Procter & Gamble, Randstad, Atradius, Hogeschool Holland, CPNB (Boekenbal), OBA (Bibliotheek Amsterdam), Vlieland Ziekenhuis Schiedam, Allen & Overy en diverse kleine organisaties in Amsterdam. Ook draaide ik vele malen op de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Stier awards voor de beleggingswereld. Op de pagina met referenties kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen.

(tekst gaat verder onder de foto)

dj Amsterdam personeelsfeest
DJ Feetback heeft verschillende outfits, al naar gelang de sfeer of thema van het personeelsfeest.

Allround muziek

De leeftijden én muzieksmaken van jullie werknemers lopen waarschijnlijk enorm uiteen. Daarom draai ik op personeelsfeesten meestal zeer gevarieerd. Jullie kunnen wel aangeven op welke muziek en op welke decennia de nadruk moet komen te liggen. Een paar voorbeelden:

  • Goede én foute jaren ’90 hits
  • Pop en disco uit de 70’s en 80’s
  • Dance van de afgelopen 25 jaar
  • R&B en hiphop van vroeger en nu
  • Wereldmuziek, zoals latin, reggaeton, salsa, Surinaams, Afrikaans en Balkan beats

Daarnaast zijn er nog vele specifieke stijlen die ik graag draai als jullie hebben aangegeven dat jullie die graag willen horen:

  • Happy hardcore
  • Classic / alternatieve rock
  • Nederlandstalig
  • Themafeest? Goed idee en altijd gezellig!

Tijdens het feest zal ik zorgen voor het gewenste volume, rekening houdend met jullie wensen en die van de locatie. Natuurlijk ben ik bereid af en toe een korte aankondiging te doen, maar ik ben geen dj die de hele avond aan elkaar praat. En natuurlijk sta ik open voor verzoekjes. Het is tenslotte jullie eigen feest. Op Mixcloud staan bijna 20 voorbeeld-mixes met stijlen die ik kan draaien.

Diner en/of receptie

Omdat ik ooit begon als lounge/chillout-dj, ben ik ook in staat tijdens diner en/of receptie alvast de sfeer naar jullie hand te zetten, voordat het feest echt begint. Ook op nieuwjaarsborrels, recepties en zakelijke evenementen is de achtergrondmuziek sfeerbepalend. Ik zorg er graag voor dat iedereen het – vaak onbewust – naar de zin heeft.
Met deze lounge-mix kun je alvast in de stemming komen.

Back To Top