skip to Main Content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

DJ Feetback op je verjaardagsfeest

Word je binnenkort 30, 40, 50, 60, 70 of misschien zelfs 80? Dan wordt het weer eens tijd om je verjaardag groots te vieren. Ik zorg dan graag voor de muziek en pas mij helemaal aan aan jouw wensen. Waarschijnlijk wil je veel muziek uit je jeugd, maar misschien ook af en toe wat nieuwere hits tussendoor. Het kan allemaal. Met mijn jarenlange dj-ervaring zorg ik er wel voor dat iedereen de dansvloer weet te vinden.

Zeer veel mensen huurden mij al in om als dj op hun verjaardagsfeest te draaien. Op de pagina met referenties kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen.

Omdat je in je leven vaker een verjaardag viert dan een bruiloft, hanteer ik een lager tarief, mits ik de datum twee maanden vantevoren nog open heb staan. Vooral in Amsterdam heb ik op diverse kleinere locaties gedraaid, die uitstekend geschikt zijn voor verjaardagsfeesten tot 60 personen. Die vind je allemaal in mijn blog hierover.

Op Mixcloud kun je luisteren naar diverse voorbeelden van stijlen zoals ik op jouw feest zou kunnen draaien.

Als je bent opgegroeid in de jaren ’70 of ’80, vind je het misschien extra leuk als ik met 7 inch singeltjes kom draaien. Deze foto is genomen in de winkel waar ik een groot deel van mijn collectie van 2000 stuks heb gekocht.
Back To Top