Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

DJ Feetback op je verjaardagsfeest

Word je binnenkort 30, 40, 50, 60, 70 of misschien zelfs 80? Dan wordt het weer eens tijd om je verjaardag groots te vieren. Zeer veel mensen huurden mij al in om als dj op hun verjaardagsfeest te draaien. Op de pagina met referenties kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen.

In Amsterdam zijn veel leuke zalen en zaaltjes waar je je verjaardag kunt vieren. Op deze pagina vind je mijn favoriete zalen. Als de zaal geen apparatuur voor licht en geluid in huis heeft, kan ik die zelf meenemen. Dat kan ook als je je feest thuis viert (en de buren het goed vinden ;-).

Omdat je in je leven vaker een verjaardag viert dan een bruiloft, hanteer ik een lager tarief, mits ik de datum twee maanden vantevoren nog open heb staan.

Het belangrijkste is natuurlijk de muziek! Het is jouw feest, dus jij bepaalt welke muziek je wil horen (en welke niet!). Met mijn jarenlange dj-ervaring zorg ik er wel voor dat iedereen de dansvloer weet te vinden.

Op Mixcloud kun je luisteren naar diverse voorbeelden van stijlen zoals ik op jouw feest zou kunnen draaien.

Je kunt telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen (06-28765250) of via het formulier hiernaast.

Allround DJ Feetback uit Amsterdam en Utrecht op je verjaardag
Als je bent opgegroeid in de jaren ’70 of ’80, vind je het misschien extra leuk als ik met 7 inch singeltjes kom draaien. Foto: jantinemessing.com
Back To Top