Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

 

Als je nog op zoekt bent naar een geschikte locatie voor je feest in Amsterdam, kun je hier wat inspiratie opdoen. Per stadsdeel vind je hier mijn favoriete zalen en zaaltjes, van klassiek en high end tot vrijbuitersplaatsen en alles daar tussenin. In al deze zalen heb ik sinds 2010 minstens één keer gedraaid. Voor tarieven en regelingen zul je de locaties zelf moeten contacten. Indien de locatie geen apparatuur voor licht en geluid in huis heeft, kan ik daarvoor zorgen.

Amsterdam Noord

www.noorderlichtcafe.nl Hier draai ik op zomerse dagen op het terras graag de muziek die ik zelf het liefste draai. Je kunt de bovenzaal reserveren voor een verjaardags-feest, maar het restaurant wordt soms ook verhuurd voor bruiloften en personeelsfeesten.

www.veerhuisaanhetij.nl Een vrij nieuwe locatie naast de remise van de ponten van het GVB. Een heerlijke buitenplek onder een stretchtent met de mogelijkheid een foodtruck te plaatsen. Muziek mag tot 23.00, maar sinds corona zijn we toch gewend aan vroeg pieken?

www.pofamsterdam.nl Het best bewaarde geheim van Amsterdam. Aan de ring en 3 km fietsen vanaf het NDSM-terrein, maar dan heb je ook wat. Check de website maar. Muziek buiten tot 23.00, maar daarna wellicht verder feesten met dj Feetback op de Stille Disco?

www.deverbroederij.nl Heeft qua sfeer en ligging veel weg van het legendarische Blijburg. De liefhebbers weten dan wat ik bedoel. Maar dan wel een stuk dichter bij de stad.

Verder in Noord: Het Tolhuis Amsterdam, Tolhuistuin, Stadshoeve, Buiksloterkerk, Pllek, Helling 7, Stork, Café de Pont, Krijtmolen d’Admiraal, Goudfazant, Wilhelmina-dok

POF

Amsterdam Centrum

www.dehortus.nl Ik ben één van de weinige dj’s die bij de Hortus Botanicus mogen draaien, omdat ik overweg kan met de geluidslimiet van 80 dB. En geloof me: daarmee kun je nog steeds een goed dansfeest houden! Met tussen de 50 en 125 personen. En een palmboom in de zaal…. 

Dignita Hoftuin. www.eatwelldogood.nl. Deze foto spreekt voor zich. Een droomlocatie waar je ceremonie en diner in de tuin kunt houden (desnoods overdekt) en daarna dansen in de binnenruimte. Voor hooguit 80 mensen, schat ik. Maar informeer gerust bij Dignita zelf.

www.sofitel-legend-thegrand.com Als je alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben voor je feest, kan ik Hotel The Grand aan de Oudezijds Voorburgwal van harte aanbevelen. Behalve de Amiralty room is ook de klassieke Raadszaal beschikbaar voor feesten.

www.hetscheepvaartmuseum.nl. Na sluitingstijd van het museum zijn meerdere zalen van divers formaat beschikbaar voor besloten feesten. DJ Feetback én jullie gasten maak je wel blij met het uitzicht op het prachtige VOC-schip.

Er zijn natuurlijk ontelbare leuke locaties in het centrum, maar dit zijn de plekken waar ik prettige ervaringen mee heb. Voor kleinere feesten: Kapitein Zeppos, Uilenburgersjoel, Paleis van de Weemoed, Schreierstoren

Voor feesten vanaf 100 personen: DeSmet Studio’s, I Dock, Posthoornkerk, Het West Indisch Huis, Café de Jaren, Tobacco Theater, Zilveren Toren, De La Mar theater, Het Plantsoen (Marnixbad)

Dignita Hoftuin

Amsterdam West

www.westerliefde.nl In het Westerpark, naast de Gashouder en het Westergasterras.  Uitstekende feestzaal waar je makkelijk met 100 mensen kunt dineren, waarna de zaal omgetoverd wordt tot dansvloer met topgeluid waar je met 200 mensen kunt feesten (bij minder mensen kan de zaal verkleind worden).

www.hetrijkvandekeizer.nl. De parel van het Westen, aan de rand van de stad. Heerlijke buitenplek met idyllisch mini-amphitheater voor de trouwceremonie, aparte zaal voor diner, buitenplek voor receptie en een van mijn favoriete feestzalen van Amsterdam met top licht en geluid. Het personeel is gezellig en professioneel bovendien.

Verder nog in West: Westervilla, Pont 13, Hotel Buiten, Het Sieraad, Midwest en Bar Jefferson.

het Rijk van de Keizer

Amsterdam Oost

www.haddockamsterdam.nl Ook één van de plekken waar ik vaker en altijd met veel plezier draai met mijn eigen speakers en discolicht. De restaurantzaal leent zich goed voor feesten tot 150 personen, maar er is ook een kleinere zaal voor een feestje met 30 of 50 mensen. Bij lekker weer is het buiten goed toeven, zeker als je het walking dinner bestelt.

www.huizefrankendael.nl Aan de Middenweg naast Park Franckendael. Knusse feestzaal voor 50 tot hooguit 100 mensen en aparte ruimte waar de bar is. Paar jaar niet gedraaid, maar in oktober zal ik hier melden hoe het er tegenwoordig aan toe gaat.

www.paviljoenpuur.nl (Diemen) Ook weer zo’n heerlijke buitenplek aan de rand van de stad. Zeer geschikt voor een ongedwongen feestdag van ceremonie tot en met het feest (binnen).

www.hotelarena.nl. De bakermat van dj Feetback. Hier draaide ik van 2003 tot 2009 elke maand op 80’s en 90’s feesten. Sindsdien is het flink verbouwd. De kerkzaal is nu geschikt voor een diner met ongeveer 100 mensen, waarna je in de compacte Vide kunt dansen onder het uitstekende soundsystem.

Verder nog in oost: De Nieuwe KHL, Bar Restaurant Pompstation, Kompaszaal, Blooker, Cafe Fest, Kaap Oost, Dauphine, Ginger & Ale, Restaurant de Kas, Lizboa, Odessa

Haddock

Amsterdam Zuid en Amstelveen

www.haarlemmermeerstation.nl (HLMS) heeft de corona-periode aangegrepen om de boel eens flink uit te breiden. Aan de achterkant kun je nu buiten dineren en/of borrelen. Binnen is nog steeds de intieme feestzaal met bar pal naast de dansvloer (werkt toch vaak het beste).

www.ruimtezinbijboerderijbouwlust.nl wordt gerund door boerenechtpaar Marie-José en John, voor wie ik vaker op hun eigen privé-feesten heb mogen draaien. Als je echt iets unieks in de boeren buitenlucht zoekt voor de mooiste dag van je leven, ben je bij hen aan het goede adres.

Verder in zuid: Strand Zuid, Hilton hotel

Verder in Amstelveen: Restaurant Colijn, De Veranda, De Bosbaan, Grand cafe ’t Oude Dorp

Bouwlust

Omgeving Amsterdam

Paardenburg, Ouderkerk aan de Amstel

Loetjes Garage, Ouderkerk aan de Amstel

Hoeve Landzicht, Nieuwer ter Aa

Villa Oldenhoff, Abcoude

De Eendracht, Abcoude

Kalkovens, Muiden

Muiderslot, Muiden

Paviljoen, Twiske

Restaurant ’t Fort, Vijfhuizen

Oude Slot, Heemstede

Duin- en Kruidberg, Santpoort

Villa Westend, Velserbroek

Lichtfabriek, Haarlem

Meterhuis, Haarlem

Dolhuys, Haarlem

Paviljoen Loef, Haarlem

Fort Resort, Beemster

Back To Top