skip to Main Content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

DJ voor jullie huwelijk 

Ieder jaar boeken ongeveer 40 bruidsparen mij om op hun huwelijksfeest als dj te draaien. Op de pagina met referenties op deze site kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen.

Jullie trouwerij moet natuurlijk het perfecte feest worden met familie, vrienden en collega’s. Omdat jullie nu op de website van een bruiloft DJ rondkijken, willen jullie er waarschijnlijk ook een goed dansfeest van maken.

Ik vind het heel dankbaar werk om mee te werken aan het feest van jullie leven. Daarbij sta ik geheel tot jullie dienst. Het gaat erom welke muziek júllie willen horen. Ik heb geen dj-ego. Wel een enorme muziekcollectie én een zeer brede muzieksmaak, zodat ik bijna alle soorten muziek graag draai.

(tekst gaat verder onder de foto)

dj bruiloft amsterdam apparatuur
DJ Feetback uit Amsterdam maakt elke bruiloft tot een onvergetelijk dansfeest.

Allround DJ

De leeftijden én muzieksmaken van jullie gasten lopen waarschijnlijk enorm uiteen. Daarom draai ik op een bruiloft altijd zeer gevarieerd. Jullie kunnen wel aangeven op welke muziek en op welke decennia de nadruk moet komen te liggen. Een paar voorbeelden:

 • Goede én foute jaren ’90 hits
 • Pop en disco uit de 70’s en 80’s
 • Dance van de afgelopen 25 jaar
 • Oude soul, rock & roll en leuke jaren ’50/’60 hits (werkt altijd goed om in het begin ook de ouders en grootouders de dansvloer op te krijgen)

Daarnaast zijn er nog vele specifieke stijlen die ik als allround DJ graag draai als jullie hebben aangegeven dat jullie die graag willen horen:

 • R&B en hiphop van vroeger en nu
 • Happy hardcore, hardstyle (maar niet de hele avond ;-) )
 • Classic rock
 • Alternatieve rock en new wave
 • Nederlandstalig
 • Wereldmuziek, zoals latin, reggaeton, salsa, Surinaams, Afrikaans en Balkan beats
 • Specifieke wensen? Ik ben altijd bereid om nieuwe muziek te ontdekken

Tijdens het feest zal ik zorgen voor het gewenste volume, rekening houdend met jullie wensen en die van de locatie. Natuurlijk ben ik bereid af en toe een korte aankondiging te doen, maar ik ben geen dj die de hele avond aan elkaar praat. Als gasten naar mij toe komen met verzoekjes, zal ik daar graag aan voldoen. Natuurlijk houd ik ook daarbij rekening met jullie muzikale wensen.

Omdat ik al ruim 25 jaar dj op bruiloften ben, weet ik heel goed hoe ik iedereen de dansvloer op kan krijgen én daar kan houden. Dan hoeven jullie je dáár alvast geen zorgen meer over te maken. Want jullie hebben al genoeg te regelen voor de grote dag.

Diner en/of receptie

Omdat ik ooit begon als lounge/chillout-dj, ben ik ook in staat tijdens diner en/of receptie alvast de sfeer naar jullie hand te zetten. Dan is er ook zeker ruimte om jullie persoonlijke favorieten te draaien die misschien minder geschikt zijn voor de dansvloer.

Locaties en apparatuur

Van de honderden bruiloften waarop ik sinds 2010 heb mogen draaien, was meer dan de helft in Amsterdam. De overigen waren soms dichtbij (Haarlem, Velsen, Zandvoort, Muiden), in Rotterdam, Utrecht of Den Haag maar soms ook verder weg (tot zelfs in Limburg,  de Achterhoek of Zeeland). Op deze pagina kun je zien waar ik de afgelopen jaren zoal in Nederland gedraaid heb.
Ik beschik over mijn eigen apparatuur voor licht en geluid, die ik kan meenemen als een zaal niets in huis heeft. Deze apparatuur is uitstekend geschikt voor feesten tot 125 personen. Voor grotere huwelijksfeesten en ook als het feest ver weg is, werk ik samen met professionele partners die de apparatuur kunnen plaatsen. Zij beschikken over hoogwaardige apparatuur voor geluid en discolicht. Tegen een meerprijs kunnen we altijd zorgen voor extra’s zoals lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en discovloer.

Om het jullie makkelijk te maken, kan ik als bruiloft dj van tevoren contact opnemen met de locatie. Dat kan voor de volgende zaken handig zijn:

 • Welke apparatuur moet ik eventueel meenemen of inhuren?
 • Hoe is de bereikbaarheid van de zaal?
 • Hoe laat kan er opgebouwd worden?
 • Hoe is de stroomvoorziening?
 • Is er een geluidslimiet waarmee ik tijdens het draaien rekening moet houden?

Timeline

 • Jullie vragen een vrijblijvende offerte aan, telefonisch (06-28765250) of via de contactpagina
 • Ik mail de offerte binnen 24 uur
 • Als de offerte bevalt, kom ik graag een keer naar jullie toe voor een – nog steeds vrijblijvend – kennismakingsgesprek. Als jullie verder weg wonen, kunnen we ook via Skype afspreken. We bespreken dan vooral de muziek en de tijdsplanning van de avond, maar ik kan ook tips geven over bijvoorbeeld de openingsdans (zie ook mijn blog daarover)
 • Na het gesprek houd ik de datum twee weken in optie voor jullie
 • Als jullie het jawoord geven (op mijn optie), zet ik de bevestiging op de mail met alle details, zoals de afgesproken prijs, draaitijden, adres van de locatie en de eventuele apparatuur. Ik stuur dan ook een factuur mee voor de aanbetaling
 • Een week voor het feest sturen jullie mij eventueel een lijstje met ongeveer 20 titels en artiesten die jullie graag willen horen (als houvast voor mijn voorbereiding). We kunnen dan ook de laatste details doornemen
 • Jullie of de ceremoniemeesters kunnen in de aanloop naar het feest te allen tijde mailen of bellen met vragen

Tenslotte

Ik heb gelukkig van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Dit betekent dat ik van én voor het dj’en leef en elk optreden professioneel voorbereid. Dat begint met het eerste contact per mail of telefoon en loopt door tot en met het feest zelf. Dan heb ik jullie muzikale wensen in het achterhoofd en denk ik bij elk nummer heel goed na of dat het beste nummer is om te draaien op dat specifieke moment. Zo is de 9.8 (op basis van meer dan 100 recensies) die ik als  bruiloft dj scoor op The Perfect Wedding tot stand gekomen en daar ben ik bijzonder trots op.

Ik zie er naar uit samen de muziek voor jullie huwelijksfeest te bespreken!

Back To Top