Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

DJ voor jullie huwelijk 

Ieder jaar boeken ongeveer 40 bruidsparen mij om op hun huwelijksfeest als dj te draaien. Op de pagina met referenties op deze site kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen.

Jullie trouwerij moet natuurlijk eindigen in het perfecte feest met familie, vrienden en collega’s. Omdat jullie nu op de website van een bruiloft dj rondkijken, houden jullie zelf waarschijnlijk van dansen. Misschien twijfelen jullie nog tussen een band of een discjockey inhuren. Op deze pagina kun je lezen wat de voordelen zijn van een allround dj boeken.
Hoe dan ook, vind ik het dankbaar werk om aan jullie dansfeest mee te werken en ik sta met mijn schat aan ervaring als bruiloft dj geheel tot jullie dienst.

Omdat ik al op vele honderden bruiloften gedraaid heb, weet ik heel goed hoe ik iedereen de dansvloer op kan krijgen én daar kan houden. Dan hoeven jullie je dáár alvast geen zorgen meer over te maken. Want jullie hebben al genoeg te regelen voor de grote dag.

(tekst gaat verder onder de foto)

Bruiloft DJ Feetback uit Amsterdam en Utrecht
DJ Feetback draait de muziek die júllie willen horen. Foto: jantinemessing.com

Allround bruiloft DJ

Het gaat erom welke muziek júllie willen horen (en welke niet!). De ideale bruiloft dj heeft geen dj-ego. Wel een enorme muziekcollectie én een zeer brede muzieksmaak. Dat is belangrijk, want de leeftijden én muzieksmaken van jullie gasten lopen vast enorm uiteen. Jullie kunnen wel aangeven op welke muziek en op welke decennia de nadruk moet komen te liggen. Een paar voorbeelden:

 • Goede én foute jaren ’90 hits
 • Pop en disco uit de 70’s en 80’s
 • Dance van de afgelopen 30 jaar
 • Oude soul, rock & roll en leuke jaren ’50/’60 hits (werkt altijd goed om in het begin ook de ouders en grootouders de dansvloer op te krijgen)

Daarnaast zijn er nog vele specifieke stijlen die op jullie verzoek ook deel uit kunnen maken van de avond:

 • Alternatieve rock, new wave en post-punk
 • Classic rock uit de 70’s, 80’s & 90’s
 • Wereldmuziek, zoals latin, reggaeton, salsa, Surinaams, Afrikaans en Balkan beats
 • R&B en hiphop van vroeger en nu
 • Happy hardcore, hardstyle
 • Nederlandstalig
 • Stijldansen (quickstep, rumba, chacha, wals etc)
 • Specifieke wensen? Ik vind het altijd leuk om nieuwe muziek te ontdekken

Op de avond zelf

Tijdens het feest zal ik zorgen voor het gewenste volume, rekening houdend met jullie wensen en die van de locatie. Natuurlijk ben ik bereid af en toe een korte aankondiging te doen, maar ik ben geen dj die de hele avond aan elkaar praat. Als gasten naar mij toe komen met verzoekjes, zal ik daar graag aan voldoen. Natuurlijk houd ik ook daarbij rekening met jullie muzikale wensen.

Diner en/of receptie

Ooit begon ik als lounge en chillout-dj. Daarom kunnen jullie mij ook inhuren om tijdens diner en/of receptie alvast de sfeer naar jullie hand te zetten. Dan is er ook zeker ruimte om jullie persoonlijke favorieten te draaien die misschien minder geschikt zijn voor de dansvloer.

Locaties en apparatuur

Van de honderden bruiloften waarop ik sinds 2010 heb mogen draaien, was meer dan de helft in Amsterdam. Ik draai ook regelmatig in de regio Utrecht, waar ik ook gedeeltelijk woon.
Op deze pagina kun je zien waar ik de afgelopen jaren zoal in Nederland gedraaid heb.

Ik beschik over mijn eigen apparatuur voor licht en geluid, die ik kan meenemen als een zaal niets in huis heeft. Deze apparatuur is uitstekend geschikt voor feesten tot 125 personen. Voor grotere huwelijksfeesten werk ik samen met professionele partners die de apparatuur kunnen plaatsen. Zij beschikken over hoogwaardige apparatuur voor geluid en discolicht. Tegen een meerprijs kunnen we altijd zorgen voor extra’s zoals extra fancy dj-meubel, lichteffecten en discovloer.

(tekst gaat verder onder de foto)

Bruiloft DJ Rijk van de Keizer Amsterdam
DJ Feetback heeft al vaak bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam gedraaid. Foto: Martijn Roos

Timeline voor het boeken van de bruiloft-dj

 • Jullie vragen een vrijblijvende offerte aan, telefonisch (06-28765250) of via de contactpagina
 • Ik mail de offerte binnen 24 uur
 • Als de offerte bevalt, kom ik graag een keer naar jullie toe voor een – nog steeds vrijblijvend – kennismakingsgesprek. Als jullie verder weg wonen, kunnen we ook via Zoom of Skype afspreken. We bespreken dan vooral de muziek en de tijdsplanning van de avond, maar ik kan ook tips geven over bijvoorbeeld de openingsdans (zie ook mijn blog daarover)
 • Na het gesprek houd ik de datum twee weken in optie voor jullie
 • Als jullie het jawoord geven (op mijn optie), zet ik de bevestiging op de mail met alle details, zoals de afgesproken prijs, draaitijden, adres van de locatie en de eventuele apparatuur. Ik stuur dan ook een factuur mee voor de aanbetaling. Je ziet het, een dj boeken is best eenvoudig.
 • Twee weken voor het feest sturen jullie mij – als jullie dat willen – een lijstje met ongeveer 20 titels en artiesten die jullie graag willen horen (als houvast voor mijn voorbereiding). We kunnen dan ook de laatste details doornemen
 • Jullie of de ceremoniemeesters kunnen mij in de aanloop naar het feest altijd mailen of bellen met vragen

Tenslotte

Ik heb gelukkig van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Dit betekent dat ik van én voor het dj’en leef en elk optreden professioneel voorbereid. Dat begint met het eerste contact per mail of telefoon en loopt door tot en met het feest zelf. Dan heb ik jullie muzikale wensen in het achterhoofd en denk ik bij elk nummer heel goed na of dat het beste nummer is om te draaien op dat specifieke moment. Zo is de 9.8 (op basis van meer dan 100 recensies) die ik als  bruiloft dj scoor op The Perfect Wedding tot stand gekomen en daar ben ik bijzonder trots op.

Ik zie er naar uit samen de muziek voor jullie huwelijksfeest te bespreken!

Back To Top