Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

“Sacco (DJ Feetback) was incredible!! We had an absolute blast at our wedding party. Sacco was quick to respond, easy to work with and took time to get to know us. Super professional. He created the most amazing playlist for the wedding, that had the dance floor filled throughout the night. We had such an amazing party, what a night! Thank you Sacco. Would highly recommend!!”

DJ Feetback Bruiloft Kasteel Woerden 2024

“Eindelijk een DJ die onze muzieksmaak wilde draaien! Wij liepen er erg tegenaan dat veel DJ’s vast houden aan hun eigen muziek, maar Sacco dacht volledig met ons mee en heeft zoals hij zelf aangeeft geen “DJ ego”. Het was een topfeest en de dansvloer is geen moment leeg geweest. Dankjewel Sacco!”

DJ Feetback Bruiloft Brasserie Buitenhuis Valkenburg 2023

“DJ Feetback created the perfect evening of fun and dancing at my birthday celebrations. He was totally open to play the types of music I looked for and spicing it up with his own fun additions. The volume was just right (not too loud) en he paced it to keep us on our feet the whole evening. Thank you Sacco.”

DJ Feetback Verjaardag Huize Frankendael Amsterdam 2023

“Wat een super DJ is DJ Feetback. We hebben 25 augustus een top feest gehad en de hele avond gedanst. Vooraf hadden we aan DJ Feetback onze muzieksmaak doorgegeven en daar heeft hij niet alleen rekening mee gehouden, maar ook perfect in gemixed, rekening gehouden met wat er op de dansvloer gebeurde en eigen inbreng aan toegevoegd. Ik kan DJ Feetback van harte aanbevelen.”

DJ Feetback Verjaardagsfeest Nieuwe KHL Amsterdam 2023

“Sacco heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft het dansfestijn werd dat wij graag wilden! We zijn zelf nogal kritisch op muziek en hadden dus redelijk specifieke wensen. Het was echt heel fijn dat alle muziek in die lijn viel, dat niet alleen wij maar ook onze gasten lekker uit hun plaat gingen en dat hij bepaalde genres, zoals gevraagd, niet heeft gedraaid (ondanks dat een van onze gasten een nummer meermaals heeft aangevraagd). We zouden Sacco absoluut aanraden!”

DJ Feetback Bruiloft Wolfsberg Groesbeek 2023

“Voor onze trouwdag was DJ Feetback onze dj. En wat was hij geweldig! Hij draaide alles wat we leuk vonden en hij heeft precies de sfeer neergezet die wij zo graag wilde. Hij bleef ook rustig en professioneel toen één van onze gasten een beetje vervelend aan het doen was. Echt een aanrader!”

DJ Feetback Bruiloft Chateau Le Balmoral Spa Belgie 2023

“DJ Feetback heeft geweldig gedraaid op onze bruiloft!! Hij weet goed de sfeer van de zaal aan te voelen. Hij was heel flexibel toen alles uitliep qua tijd. Echt super!”

DJ Feetback Bruiloft Rijk Van De Keizer Amsterdam 2023

“Wat een feest!! Sacco is de DJ die je op je bruiloft wilt hebben. Superfijne communicatie, top kennismakingsgesprek en hij luistert naar al je wensen. We hebben een uiteenlopende smaak muziek, van oerhollands, latin, r&b tot aan hardstyle. Sacco heeft deze soorten muziek feilloos aan elkaar gedraaid. Net als onze gasten zijn we vol lof over hem. Een feest voor in de boeken. Super bedankt! Groetjes Rob en Kim”

DJ Feetback Bruiloft Robachers Watermolen Hauwert 2023

“Ons trouwfeest was helemaal top, en dat absoluut dankzij de draaikunsten van Sacco! Hij wist de sfeer goed aan te voelen en draaide een mooie variatie aan muziek in elkaar. In de communicatie vooraf ook alles netjes en volledig. Ik kan Sacco aan iedereen aanraden!”

DJ Feetback Bruiloft Beekbergen Tuinfeest 2023

“Sacco is zeer fijn in de omgang, stelt van tevoren duidelijke vragen, weet de sfeer goed aan te voelen en is flexibel.
Hij was absoluut een van de onderscheidende factor voor onze gasten t.o.v. andere bruiloften.”

DJ Feetback Bruiloft Ridderhofstad Hindersteyn Langbroek 2023

“Mede dankzij Sacco hebben wij een fantastische bruiloft gehad. De hele avond heeft hij leuke plaatjes gedraaid, die niet alleen bij onszelf in de smaak vielen, maar ook bij de rest van de gasten. De dansvloer bleef goed gevuld. Ook stond hij vanaf ons eerste contact open voor het draaien van muziek die niet geheel standaard is, waardoor ook het spelen van enkele Macedonische nummers geen elke probleem was en deze vloeiend weer overgingen in de overige feestmuziek. Alle stijlen en smaken werden top gemixt tot een geweldige avond. Echt een aanrader.”

DJ Feetback Bruiloft On The Rock Aalsmeer 2023

“Sacco is absoluut geweldig. De communicatie voor de bruiloft was erg fijn en zijn muziekkeuze en mixvaardigheden als DJ Feetback zijn fantastisch. Hij weet precies hoe hij de dansvloer in vuur en vlam moet zetten. Hij is professioneel, punctueel en straalt passie uit. Ik beveel Sacco/ DJ Feetback ten zeerste aan voor elk feest of evenement. Bedankt, DJ Feetback, voor de geweldige muziek en positieve vibes!”

DJ Feetback Bruiloft Orangerie Elswout Overveen 2023

“Mede dankzij Sacco was onze bruiloft geweldig! De dansvloer was vrijwel de hele tijd gevuld met swingende gasten. Vooraf hebben we al onze wensen goed door kunnen nemen en Sacco heeft hier goed naar geluisterd. Echt een aanrader!”

DJ Feetback Bruiloft Scheltema Leiden 2023

“Ben je op zoek naar een goede dj met een luisterend oor en oog voor de gasten, dan kan je met een gerust hart kiezen voor Sacco! Wij zijn enorm blij dat hij onze trouwdag afsloot met een prachtig feestje. Onze muzieksmaken liggen erg ver uit elkaar, maar alle genres en muziekperiodes zijn wel voorbij gekomen. Sacco weet er perfect een mooi geheel van te maken. Al onze gasten werden er bij betrokken, zodat iedereen zich kon mengen in het feest. Ook waren wij erg te spreken over ons “verlanglijstje” dat we van tevoren moesten inleveren. Dit is echt een leidraad tijdens de avond geweest. Wij kijken terug op een heerlijk feest!!”

DJ Feetback Bruiloft Westerliefde Amsterdam 2023
“De spierpijn is ondertussen bijna verdwenen, wat is er enorm veel gedanst!! Mede dankzij jouw kunsten was het echt een knalfeest, we hebben van zoveel gasten complimenten gekregen over de muziek! Van jong tot oud ging iedereen los op de dansvloer, en zelfs de ‘senioren’ zijn nagenoeg de hele avond in de danszaal gebleven om te genieten van het feest. Het was precies zoals we gehoopt hadden en dan nog beter. Echt super fijn!”
Bruiloft DJ Feetback Wijk Bij Duurstede

“DJ Feetback can create a good party atmosphere. Also thanks to his selection of dance tracks from the 80’s, 90’s up till now our party has been a big success. Many reactions from our friends and acquaintances confirm everyone had good time and the music was a big part of it.”

DJ Feetback Op Je Verjaardag In Amsterdam

“DJ Feetback heeft geweldig gedraaid op ons trouwfeest! Twijfelen heeft geen zin, boek deze DJ en je zult geen spijt krijgen!”

DJ Feetback Bruiloft Graaf Ter Horst 2022

“Sacco was amazing, everyone was on the dance floor from the very beginning of the party. He was also very easy to work with, and very independent – he would contact the venue directly if he had questions. The package was also very good value for money – lights, equipment and more were included. We kept dancing until the end! Thanks again for a wonderful evening.”

“DJ Feetback heeft op onze bruiloft gedraaid en het was één groot feest!! Alle nummers die van te voren waren doorgegeven werden gedraaid. Nummers aanvragen op de avond zelf was geen probleem en ook keek hij goed rond op welke nummers de menigte los ging en paste daar zijn muziek op aan. Kortom het was top!”

DJ Feetback Bruiloft Ruiterhuys Castricum 2022

“DJ Feetback absolutely smashed it, we had the best party and there were people that didn’t sit down for 4 hours! Thank you for putting all our incredibly varied and difficult-to-make-sense-of suggestions together and creating an amazing party!

We had an amazing day and you were a big part of it – thank you so much!”

DJ Feetback Bruiloft Westerliefde Amsterdam 2022

“DJ Feetback krijgt iedereen op de dansvloer, omdat hij weet hoe dat moet: van tevoren luisteren naar onze wensen én die van onze gasten; dan de set goed voorbereiden en aanpassen op basis van de sfeer tijdens het feest. Speciaal voor ons had hij ook nog een medley gemaakt met onze favoriete dansmuziek. DJ-en is niet alleen een kunst, maar ook een vak. Sacco is kunstenaar én vakman!”

DJ Feetback Bruiloft Bird Rotterdam 2022

“DJ Feetback heeft een steengoed feestje gebouwd op onze bruiloft bij het Rijk van de Keizer! Van te voren prettig contact en hij regelde zelf alles met de locatie. Onze muzikale voorkeuren begreep hij heel goed. Ook heeft Sacco op ons verzoek een perfect klein mixje gemaakt voor de openingsdans, waardoor het feest meteen los ging. Aanrader!”

DJ Feetback Bruiloft Rijk Van De Keizer Amsterdam 2021

“Sacco is supervriendelijk, flexibel, helder in alle communicatie en heel zelfstandig. Hij voelde goed de energie op de vloer aan en speelde hier perfect op in. De door hem geleverde hardware (licht/geluid) was van goede kwaliteit en precies goed voor onze locatie. Sacco heeft mede gezorgd dat we een onvergetelijk feest hadden op onze bruiloft!”

DJ Feetback Bruiloft Houtse Meer Den Hout 2021

“Sacco heeft perfect gedraaid en we hebben tot het einde van de avond op de dansvloer gestaan. Ik zou hem zeker aanbevelen!”

“Sacco is een ontzettend vriendelijke man die alle input meeneemt om de avond naar jouw wensen in te vullen. De hele zaal ging los op een goed aan elkaar gedraaide mix van disco, 90’s hits tot aan reggaeton (want dat wilden we graag ;))”

DJ Feetback Bruiloft Scheltema Leiden 2021

“Wij zijn meer dan tevreden over DJ Feetback, die op onze bruiloft heeft gedraaid. Het zou eerst een echt dansfeest worden, maar vanwege corona werd dit een borrel. We hebben onze muziekvoorkeuren doorgegeven en Sacco voelde perfect aan wat wij en onze gasten wilden horen. We gaan later het feest inhalen en boeken dan ook graag weer DJ Feetback!!”

“Heerlijke avond gehad op de tunes van DJ Feetback! Hij voelde het publiek goed aan! Iedereen stond op de dansvloer 🙂 “

“Sacco heeft perfect gedraaid op onze trouwdag, die wegens corona 2 keer was uitgesteld. Sacco is hiermee flexibel omgegaan. Hij voelde de sfeer goed aan op het feest en is relaxed in de omgang.”

“Wij hebben een geweldige avond gehad met Sacco als DJ. De muziek die hij draaide past perfect bij ons, en bij onze gasten. 100% een aanrader.”

“Sacco staat geen uitdaging in de weg! Ondanks onze (voor een bruiloft) wat afwijkende muzieksmaak en ontzettend gemengde publiek heeft Sacco van ons feest een topfeest gemaakt. Hij staat vol enthousiasme open voor andere stijlen en weet ook daar een geweldige playlist van te maken. Daarmee wist hij letterlijk iedereen op de dansvloer te krijgen: van oma tot aan het ‘langharig tuig’, dat moet je maar lukken! Onwijs bedankt voor een geweldig feest, Sacco! Het was een avond om nooit te vergeten.”

“Superrelaxte DJ die voor onze bruiloft erg goed geluisterd had naar onze wensen qua muziek, maar ook de sfeer bij de rest van de gasten in de gaten hield en zich daarop aanpaste. Fijne gast, goede en professionele communicatie en we hebben een topfeest gehad. Ook erg goede prijs-kwaliteit-verhouding.”

“Sacco heeft op onze bruiloft gedraaid. Hij is ontzettend aardig, enthousiast en staat open voor verzoekjes en wensen. De dansvloer stond de hele avond vol! We kregen van de gasten te horen dat het een ouderwets leuk feest was. Ik kan Sacco aan iedereen aanbevelen.”

“Een volle dansvloer met multiculturele gasten is wat wij wensten; dat werd mede waar gemaakt door Sacco met zijn passie voor muziek vanuit de hele wereld. In ons geval naast de allround muziek ook een groot deel Afrikaanse dansnummers en Franstalige muziek. Het feest was het dansfeest waar we op hoopten. Sacco werkt duidelijk met passie en plezier en is heel nauwkeurig in het leveren van de kwaliteit en de juiste nummers die gewenst zijn door het bruidspaar. Daarnaast gewoon een heel fijn persoon om contact mee te hebben. Onze gasten uit Gabon, Kameroen, België, Frankrijk, Zwitserland en Nederland waren allemaal heel complimenteus. Merci Sacco!”

“Recentelijk heeft Sacco op onze bruiloft gedraaid en het was fantastisch! De locatie had geen speakers en lampen, dus konden deze erbij worden geregeld, zodat dit ons zorgen scheelde. Met het voorbereidende gesprek werd al duidelijk dat we op de expertise van Sacco konden vertrouwen en er ruimte was voor onze wensen. Hier is ruimschoots aan voldaan, zelfs een last-minute verzoek was geen probleem. De avond is een groot feest geworden, wij zijn super blij!”

“Sacco was in grootse vorm tijdens ons bedrijfsfeest. Al onze verzoekplaatjes kwamen langs in een zorgvuldig gemixte en opgebouwde set. Huur deze topper voor al uw (bedrijfs-)feesten.”

“DJ Feetback heeft heerlijk gedraaid op onze bruiloft. Hij hield rekening met onze wensen en de dansvloer was goed gevuld. We hebben vantevoren een face to face voorbespreking gehad en dat was erg prettig omdat je elkaar dan ook beter leert kennen en het persoonlijker wordt.”

“DJ Feetback heeft gedraaid op ons huwelijk en het was één groot feest. Al vanaf het begin was het contact heel prettig. Hij kwam bij ons thuis voor een kennismaking en stond open voor al onze muziekwensen. Via DJ Feetback hebben wij ook de techniek ingehuurd en daarin heeft hij ons vakkundig begeleid. Hij had aan slechts een paar muzikale suggesties van ons genoeg om urenlang de dansvloer gevuld te houden. Wij hebben een topfeest gehad en ook alleen maar goede reacties gehoord van alle gasten. Wij bevelen hem zeer aan!”

“Van tevoren een uitgebreid gesprek gehad en ook via de mail fijne communicatie. Toen er even wat dingen veranderden, was hij flexibel en duidelijk. Van de mensen op onze bruiloft hebben we tijdens en na het feest te horen gekregen dat het een topfeest was. Dankjewel Sacco!”

“Onze muziekwensen liepen uiteen van de 60s tot de 10s. Sacco wist hier heel goed raad mee en maakte een toffe mix op basis van slechts 10 door ons doorgegeven nummers. Top DJ! Absolute aanrader voor een geslaagd feest!”

“DJ Feetback heeft er een prachtig feestje van gemaakt. We hebben een fantastische bruiloft gehad en daar heeft Sacco zeker een belangrijke bijdrage aan geleverd. Relaxte kerel, staat open voor alle input en komt zelf ook met goede ideeën. Van harte aanbevolen!

“Sacco is echt TOP. Wat hebben wij een fantastisch feest gehad dankzij hem. Hij voelde onze gasten perfect aan en we hebben echt van begin tot eind gedanst op onze eigen muziek. Alles was mogelijk. Een dikke aanrader dus!”

“Wij hebben enorm genoten van de avond met DJ Feetback! Dankzij de goede afwisseling van verschillende muziekstijlen bleef de dansvloer vol!”

“Wij kunnen Sacco zeker aanbevelen! Tijdens de voorbereiding was alles heel relaxt en duidelijk, hij denkt goed mee en heeft onze wensen perfect vertaald tijdens de feestavond. We hebben – gedurende de avond en daarna – van meerdere gasten complimenten gekregen over de DJ & de goede muziek 🙂 En het was een behoorlijk gevarieerd publiek: jong/oud en héél veel verschillende muzieksmaken, maar Sacco voelde de zaal uitstekend aan & iedereen stond de hele avond op de dansvloer! Perfect, wij bevelen hem van harte aan!”

“We hebben mede dankzij Sacco een geweldig trouwfeest gehad! Hij heeft onze muziekwensen perfect vertaald, en zorgde voor een gevarieerde en goed opgebouwde avond. Wij hebben zonder uitzondering iedereen op de dansvloer gezien (zelfs opa van 94!). Daarnaast is Sacco gewoon een relaxte gast, die niet de hele avond aan elkaar wil praten, maar de muziek laat spreken. Ook de communicatie vooraf met ons en met de ceremoniemeester verliep soepel. We raden Sacco/DJ Feetback aan iedereen aan!”

DJ Feetback Bruiloft Kasteel Wijenburg Echteld 2018

“Super goede ervaring met DJ Feetback (Sacco). Komt vantevoren langs om wensen te bespreken. Denkt graag mee over mogelijkheden voor geluid en licht en regelt desgewenst alles voor je. Flexibel in de mogelijkheden/opties en heldere communicatie. Ook op de avond zelf voelde hij het publiek goed aan en zorgde voor de juiste muziek en sfeer. Top feest gehad!”

“DJ Sacco / DJ Feetback heeft op 8 juni 2018 op ons bruiloftsfeest de muziek verzorgd. Al gedurende de feestavond kwamen er vrienden op ons af om de DJ te complimenteren, waarvan er eentje zei “ik ben de laatste jaren op heel veel bruiloften geweest, maar dit is verreweg de beste DJ.” Zo hebben wij DJ Feetback ook ervaren: in het kennismakingsgesprek bij ons thuis heeft hij gevraagd naar onze wensen en uiteindelijk heeft hij aan de hand daarvan een perfecte selectie liedjes gekozen. Vooraf vroegen we ons nog af of er wel veel mensen zich op de dansvloer zouden gaan begeven gedurende de avond: nou, mede dankzij Sacco was de dansvloer werkelijk de gehele avond helemaal vol!”

“Sacco heeft op onze bruiloft op 27 juli 2018 gedraaid. Vanaf het moment dat we contact met hem hadden opgenomen, is alles soepel gelopen. Sacco is flexibel, aardig en toegangelijk geweest en heeft al onze wensen waargemaakt. We hebben een super feest gehad. We zouden dj Feetback zeker aanraden!!”

DJ Feetback Bruiloft Paviljoen Puur Diemen 2018

“DJ Feetback heeft fantastisch gedraaid op onze bruiloft en aan al onze wensen voldaan. Vooraf heeft hij ons thuis bezocht om een goed beeld te krijgen van onze wensen en om ons te leren kennen. Ik kwam er ook nog achter dat hij al eens op een feest van mijn werk had gedraaid. Op beide gelegenheden was zijn muziekkeuze gevarieerd (rock & roll uit jaren 50/60; soul, disco en pop uit jaren 70/80, diverse rocknummers, early ’90s dance/house classics, maar ook recente hits) en zeer goed dansbaar. Hij voelt aan waar zijn publiek behoefte aan heeft, waardoor de dansvloer de hele avond goed gevuld blijft. Wat ons betreft een topper en fijn persoon!”

DJ Feetback Bruiloft Boerderij Bouwlust Amstelveen 2018

“We hebben een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft! Sacco is erg professioneel en begreep vanaf het begin wat we graag wilden. Door zijn inlevingsvermogen en ervaring wist hij tijdens het feest perfect aan te voelen welke muziek gedraaid moest worden. DJ Feetback heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan! Wij raden DJ Feetback dan ook iedereen aan die een top avond of dag wil!”

DJ Feetback Bruiloft Waterland Velsen 2018

“Wij hebben enorm genoten van DJ Feetback op onze bruiloft. Communicatie was gewoon eenvoudig en niet meer dan nodig, wat soms ook heel fijn is naast alle andere zaken op je bruiloft die aandacht nodig hebben 😉 De DJ kwam op ons over als iemand met veel ervaring en veel verstand. Op het feest zelf kon hij de sfeer goed aanvoelen, en aan de hand van een paar voorkeursnummers van onszelf was de muziekstijl ook helemaal naar onze wens. We hebben echt een goed feest gehad, dankjewel!”

“Geweldig feest gehad dankzij DJ Feetback! Al onze favoriete nummers, van Dirty dancing tot Lil’ John geweldig aan elkaar gevlochten. En aangevuld met passende nummers. Hij maakt er echt jouw feest van!”

“Door alle positieve reviews kwamen we bij dj Feetback terecht. Hij heeft z’n reputatie meer dan waargemaakt. Zo fijn om zorgeloos te genieten van de muziek en alleen maar goede nummers te horen langskomen. Sacco weet moeiteloos aan te sluiten bij de sfeer en onze muziekvoorkeur. We waren niet van de dansvloer af te slaan! Van meerdere gasten hoorden we dat ze de muziek heel goed vonden. We hadden nog wel uren door willen feesten. Dank je wel voor je bijdrage aan ons fantastische huwelijk! Liefs Steef & Esther”

DJ Feetback Bruiloft RAP Amstelveen 2018

“Echt een super dansfeest gehad op onze bruiloft. Sacco luistert goed naar wat de wensen zijn en is serieus in wat hij doet. Hij heeft onze diversiteit in muziekgenre vertaald in een perfecte muziekavond, waarbij de dansvloer niet leeg is geweest. Top gedaan, wij en onze gasten hebben genoten!! Voor een volgend dansfeest weten wij vast dat we Sacco boeken!!”

“Wat kan ik zeggen: Sacco heeft van ons huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring gemaakt! Zowel mijn kleine nichtjes als de wat oudere gasten gingen los op de playlist die Sacco zo goed op onze smaak had voorbereid. We hadden ook een beetje last minute een DJ nodig (waren geen echt bridezilla-paar), maar alles kwam zonder stress in orde. Niks dan goeds over deze DJ!! Wij genieten nog na, met oa Brian Eno voor onze entree, een aantal sterke Vlaamse nummers ook voor de Belgische gasten, en van toen er net iets te enthousiast op “all the single ladies” werd gedanst (maar dan kon ik wel weer met “put a ring on it” meezingen). Hartelijk dank, Sacco, van Thomas en mij!”

DJ Feetback Bruiloft Tolhuis Amsterdam 2017

“DJ Feetback heeft op ons bruiloftsfeest voor 160 man gedraaid. We gingen met Sacco in zee omdat het gewoon een relaxte man is, die meedenkt en het ook zegt als iets niet aan te raden is. Het feest was top. Hij heeft een groot deel van de gasten tot het einde toe (half 3) aan het dansen gehouden. Dank!”

DJ Feetback Bruiloft Haddock Amsterdam 2017

“Mede dankzij Sacco hebben we een topavond gehad. Hij speelde met zijn muziek goed in op de stemming in de zaal, hield rekening met onze eigen voorkeuren, en wist iedereen aan het dansen te krijgen!”

DJ Feetback Bruiloft Amstelhaven Amsterdam 2017

“We hebben enorm genoten van de muziek van DJ Feetback! Hij zorgde ervoor dat alle leeftijden en generaties op de dansvloer stonden door verschillende muziekstijlen op het goede moment te draaien. Ook stelde hij zich erg flexibel op door ruim een half uur langer te spelen, omdat het feest wat later begonnen was. De reacties van de gasten waren ook erg lovend over DJ Feetback. Daarbij heeft hij ook goed geluisterd naar onze wensen en zat er een heus fout uurtje in :-)”

DJ Feetback Bruiloft Macy's Amsterdam 2017

“Vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel en luistert goed naar je wensen. Wist goed aan te voelen wanneer de openingsdans afgerond kon worden. Iedereen heeft zich goed vermaakt op het feestje en de hardcoremix die op ons verzoek was gemaakt, viel goed in de smaak. In plaats van dat veel mensen naar huis gingen, stond de dansvloer ineens vol. Wij vonden het een superfeest!!!!! Bedankt DJ Feetback!!!!”

DJ Feetback Bruiloft Waterland Velsen 2018

“Tja, wat kan ik zeggen?? FANTASTISCH. We waren zo enorm blij met het vinden van een DJ die meer in zijn repertoire had dan Nederlandstalig en DJ Tiesto. 😉 Het was het (onverwachte?) hoogtepunt van onze dag. Vooral ons ‘ruige rock-uur’ zal niemand snel vergeten. We hebben genoten! Maar niet alleen de muziek was goed. Alles liep gesmeerd in de communicatie met ons en de samenwerking met de ceremoniemeesters. (En zo niet, dan hebben we daar helemaal niets van gemerkt, haha) Sacco, nogmaals enorm bedankt!!!!”

DJ Feetback Bruiloft Marienhof Amersfoort 2017

“Het contact met DJ Feetback was vanaf de eerste mail goed en relaxed. Op de dag zelf heeft hij ervoor gezorgd dat de dansvloer de hele avond goed gevuld was. Hij voelde onze muzieksmaak en die van onze gasten goed aan, waardoor het echt ons feestje werd. DJ Feetback is professioneel en heeft de muziek vanaf het diner, tijdens de ceremonie, tot en met het laatste dansnummer vlekkeloos laten verlopen.”

DJ Feetback Bruiloft Tolhuis Amsterdam 2017

“DJ Feetback weet hoe je een feestje bouwt! Vooraf prettig contact en goed meegedacht om onze wensen terug te laten komen. De avond zelf was fantastisch en hij voelt precies aan hoe je iedereen aan het dansen krijgt! Zelfs ‘de oude van dagen’ waren niet van de dansvloer te krijgen, haha. We bevelen hem zeker aan! “

“DJ Feetback (oftewel Sacco) heeft gedraaid op ons huwelijksfeest in de Hortus en daar zijn we hem eeuwig dankbaar voor! Het was een Mexicaanse bruiloft en hij heeft er met veel Latijns-Amerikaanse muziek voor gezorgd dat de hele avond gasten op de dansvloer stonden. Ook de communicatie vooraf was erg prettig. We kunnen Sacco zeker aanraden!”

DJ Feetback Wedding Amsterdam

“DJ Feetback heeft voor ons de muziek verzorgd op ons trouwfeest. Dit was grandioos! Hij voelde perfect de sfeer aan en heeft de gasten uren aan het dansen gekregen. We raden hem zeker aan en zullen hem zeker vragen voor een volgend feest.”

DJ Feetback Bruiloft Dolhuys Haarlem 2017

“We hebben mede dankzij Sacco echt een top avond gehad! Sowieso was het contact van te voren allemaal erg goed & snel, waardoor onze eerste indruk al gelijk goed was. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en als we tussendoor vragen hadden kregen we snel antwoord. Ook op de avond zelf hebben wij & onze gasten ons super goed vermaakt met de muziek die Sacco draaide. Hij voelde feilloos aan welke muziek hij het beste kon draaien voor het publiek. Ook tijdens & na de bruiloft hebben we veel complimenten van onze gasten ontvangen over de muziek tijdens de borrel/feest. Bedankt Sacco!”

“We hebben mede dankzij DJ Feetback een fantastische bruiloft gehad. Hij hield goed rekening met onze wensen en de wensen van onze gasten. De sfeer zat er gelijk goed in en hij heeft tot het eind toe een fantastische sfeer neergezet. We zouden hem aan iedereen aanraden.”

DJ Feetback Bruiloft Uilenburgerg Sjoel Amsterdam 2017

“Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Je hebt ons goed geholpen met de nummers voor onze openingsdans en gaf ons fijne tips. Je voelde goed aan welke muziek je voor onze gasten moest draaien en hebt ervoor gezorgd dat zowel jong als oud de dansvloer op kwam. 19 mei 2017 was een prachtige dag met een geweldig mooi feest! We zijn heel blij dat we jou hebben gekozen als DJ voor ons trouwfeest. “

“Sacco Koster alias DJ Feetback is een onwijs aardige gast die begrijpt hoe je een feestje moet bouwen. Bij onze bruiloft hadden we twee locaties en het was geen enkel probleem om op beide locaties te draaien zonder extra kosten. Daarnaast heeft hij onze ‘playlist’ perfect verwerkt met zijn eigen inzicht om van het middag- en avondfeest een succes te maken. Tevens had hij ons een tip geven voor een goede avondlocatie, die we uiteindelijk hebben gekozen en deze was ook fantastisch! Bedankt Sacco!”

“Met dank aan DJ Feetback hebben wij een fantastisch trouwfeest gehad. Onze gasten hebben zich prima vermaakt en bleven dansen tot het eind. Het kennismakingsgesprek was zeer prettig, waarbij hij aangaf dat hij zeker wel wat met onze muziekvoorkeur kon; namelijk, ’80s en ’90s pop, rock en r&b, afgewisseld met de hedendaagse muziek. Daarnaast heeft hij goed ingeschat welke muziekverzoekjes wij wel en niet zouden waarderen. Kortom, wij zijn erg tevreden over zijn diensten en raden hem van harte aan!”

“Sacco begreep volledig onze wensen voor ons huwelijksfeest en voerde dat helemaal perfect uit. Hij draaide wat we wilden horen, en als de mensen op een bepaalde stijl positief reageerden dan draaide hij daar op voort, zoals verzocht. Helemaal niets op aan te merken, erg fijn in contact en uitvoering. Bovendien zeer schappelijk qua prijs. Absolute aanrader!”

“DJ Feetback heeft echt fantastisch gedraaid op onze bruiloft. Het kennismakingsgesprek was heel ontspannen, waardoor we meteen een goed gevoel bij hem hadden. Dat goede gevoel klopte helemaal! Hij voelde het publiek feilloos aan waardoor de dansvloer vanaf het eerste tot het laatste moment vol stond. Persoonlijke voorkeuren konden we ook prima bij hem kwijt. Echt een hele goede dj!!”

“Feetback is een superleuke dj; relaxte kerel bij wie we ons gelijk op ons gemak voelden. We hebben hem geboekt voor we uberhaupt een lokatie voor ons huwelijk hadden! Draait goed, staat open voor input over de muziek en is fijn om erbij te hebben op een feestje. We hebben een geweldige avond gehad. Absolute aanrader dus!”

“DJ Feetback heeft van ons huwelijksfeest een groot feest gemaakt! Vooraf hebben we tijdens een persoonlijk gesprek kennisgemaakt en onze wensen doorgenomen. Tijdens het feest voelde DJ Feetback de sfeer goed aan en hij stond ook open voor verzoeknummers.”

“DJ Feetback kwam persoonlijk kennismaken vooraf aan onze bruiloft. Na een leuk gesprek hebben we een kleine Spotify-lijst samengesteld, inclusief enkele Afrikaanse verzoekjes, en met hem gedeeld. We hebben ook enkele no-go’s doorgegeven en hij heeft overal rekening mee gehouden. De prijs is heel redelijk en we zijn supertevreden. DJ Feetback heeft er een topfeest van gemaakt!”

“Onze wedding planner heeft DJ Feetback aangedragen. Het sprak ons erg aan dat Sacco naast de actuele top 40 nummers ook soul, funk, rock ’n roll en disco draait. De kennismaking was heel plezierig. We hebben een lijst met favoriete nummers opgesteld waar Sacco soortgelijke muziek bij heeft gezocht. Bij vragen reageert hij snel en adequaat. DJ Feetback was in staat om zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen. Ook bij de openingsdans heeft hij voor de juiste belichting gezorgd en ons keurig geïntroduceerd. Het was een feestavond die we mede dankzij Sacco niet zullen vergeten.”

“DJ Feetback heeft van onze bruiloft een waar feest gemaakt. Hij voelde de sfeer haarfijn aan waardoor hij iedereen met de voetjes van de vloer kreeg. Wij raden DJ Feetback van harte aan! “

“Dear Sacco, I never had such a good DJ, without even knowing each other. You just had the right music for us, a group between 20 and 70, quite difficult to catch. The biggest compliment for you is, that I, the host, danced from start to finish, ignoring my guests, as I just loved your music style. It was a great birthday, thanks to you.“

“Sacco is een fijne vent met een enorme passie voor muziek en een hele brede muzieksmaak. Er is niks wat DJ Feetback niet zou kunnen draaien, maar vooral luistert hij heel goed naar de muzieksmaak van het bruidspaar en wat de wensen zijn. Ook stelde DJ Feetback voor tijdens het diner al op de achtergrond te draaien. Het is zo leuk en sfeerverhogend om dan al fijne plaatjes voorbij te horen komen, zodat je steeds meer zin krijgt in het feest! Ook als er momenten zijn van onderbreking, een act of er even een mededeling gedaan moet worden…het kan allemaal met hetzelfde enthousiasme en relaxtheid! Super veel dank voor je aandacht en het zo geweldig laten slagen van onze huwelijksavond. Iedereen heeft enorm genoten!”

“Fantastisch, Sacco! Je hebt ons allen laten swingen!!! Wat een topfeest en wat een geweldige dj ben jij. Daarnaast vond ik ook het contact in de aanloop naar onze grote dag zo prettig. Je denkt mee en hebt een fijne professionele, maar toch ook warme aanpak. Ik hoop dat ik je bij velen mag aanbevelen!!!”

“We zijn heel blij dat we DJ Feetback (Sacco) hebben gekozen voor onze bruiloft. De mellow liedjes bij binnenkomst gaven precies de juiste sfeer en daarna kwam er een geweldige dansmix, helemaal volgens onze wensen (jaren ’80 en ’90, uit heel Europa). Hoewel onze bruiloftlocatie aan strenge geluidseisen moest voldoen, kreeg Sacco iedereen zonder probleem aan het dansen. Bijzonder prettig was dat we van tevoren uitgebreid de muziek konden doornemen. Sacco kwam met goede suggesties en was heel enthousiast. De lichten die hij meenam gaven een mooi effect. We bevelen DJ Feetback zeker aan.”

“Ons bruiloftsfeest is nog veel nabesproken. Dat komt zeker ook door DJ Feetback. Hij wist goed aan te voelen wat voor muziek goed zou werken en de dansvloer is geen moment leeg geweest. Ik begreep dat een aantal van onze wat oudere gasten de dag erna goed konden voelen dat ze niet zo jong meer waren. Spierpijn van het dansen. Fantastisch toch? Wij hadden een aantal specifieke wensen en dingen die we absoluut niet wilde. De wensen zijn nagekomen en de dingen die we niet wilden, hebben we niet gehoord. Het was een knaller.”

“Het bewijs is toch, “je heb ONS en onze gasten toch zien dansen :-))))))))) ….en ik heb mijn 75 jarige nicht zien dansen…. en wat had je een hip jasje aan!! Fijn je als goed klinkende (en vriendelijke) DJ te hebben gehuurd.”

“Hele fijne prettige DJ, die onze wensen goed begreep en de sfeer heel goed aanvoelde. Van relaxte beach party heel mooi overgegaan in een knalfeest.”

“Afgelopen vrijdag hebben we een feest gegeven voor mijn 30e verjaardag, ons 5 -jarig trouwjubileum en ons 12,5 jaar samen zijn. Het leek ons zeer toepasselijk om DJ Feetback te vragen voor de muzikale inbreng. Vijf jaar geleden draaide hij namelijk ook de muziek op onze trouwdag. Het was destijds en ook afgelopen vrijdag weer een groot succes. De voetjes gingen van de vloer en de sfeer was fantastisch! Dank nogmaals DJ Feetback! Tot over weer….5 jaar? ;)”

“Sacco is een rustige en vriendelijke vent, die tijdens ons kennismakingsgesprek thuis de avond volledig met ons doornam. Hij gebruikt geen microfoon, maar laat het gebeuren op de dansvloer en weet goed aan te voelen aan welke dansbare muziek (ook wereldmuziek) behoefte is. Wij – en met ons de vele gasten – hebben een geweldige, gezellige avond gehad met een heerlijke variëteit aan muziek. Sacco bedankt!”

“Zeven jaar na ons huwelijk gaven we weer een spetterend dansfeest met ‘onze’ DJ Feetback. Sacco heeft wederom iedereen op de dansvloer gekregen!! We konden dan ook niet stoppen en Sacco draaide gewoon extra lang door. Hij luistert naar wat de klant wil horen, weet zich op de achtergrond te houden wanneer nodig en weet wanneer hij de hoofdrol mag spelen!
We hebben genoten en genieten nog steeds na!”

“DJ Feetback heeft ons huwelijksfeest tot een groot succes gemaakt! Hij wisselde onze verzoeknummers en die van onze feestgasten perfect af met zijn eigen inbreng. Maar zijn ervaring werd ons al duidelijk tijdens het voorbereidend gesprek waarin we onze wensen kenbaar konden maken. Nogmaals bedankt, Sacco!”

“We hebben een fantastische avond gehad. De muziek van dj Feetback sloot goed aan bij het gezelschap. Helemaal top en zeker aan te bevelen!”

“If we should have another party sometime, I will definitely choose dj Feetback again. From the first email contact, I had a good feeling with him. He immediately understood what kind of music and atmosphere we were thinking about for our wedding party. Our wishes got completely fulfilled. Although there was a great mix of people in terms of age, nationality and music taste, Sacco managed that everyone was happy, of course including ourselves. And the dance floor was full until the end.”

“Natuurlijk was muziek belangrijk op het feest ter gelegenheid van mijn 65ste verjaardag. Daarom had ik dj Feetback benaderd, die wel vaker in de Hortus draait. Sacco kwam eerst thuis kennismaken om te bespreken wat mij precies voor ogen stond. Uiteindelijk werd er veel gedanst op zijn set met oa. Motown-muziek, geheide hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80, maar ook met verrassende pareltjes uit die periodes en zelfs wereldmuziek. Al met al werd het mede daardoor een prachtige avond.”

“Sacco is prettig in de omgang, relaxed, van alle muziek “markten” thuis en weet hoe je een feest gaande moet houden met de juiste muziek. Alles wat je van een DJ mag verwachten! Een aanrader. Dank voor deze mooie muziekdag!”

“Alles klopte aan de samenwerking met Sacco, van de kennismaking en de afstemming van de muziek, tot en met zijn positieve aanwezigheid op het feest zonder de hoofdrol op te eisen (die is nl. voor de bruid) en natuurlijk zijn invloed op de dansvloer.

Maar misschien het meest belangrijke: dat Sacco zich werkelijk ten dienst stelde aan ons als bruidspaar. Hoeveel eigenwijze DJ’s zijn er niet die alsnog gewoon doen waar ze zin in hebben? Met Sacco heb je het gevoel dat hij maar één doel heeft en dat is jou gelukkig maken op je speciale dag. Dat is goud waard.”

“DJ Feetback voelde de sfeer en emotie van onze feestgangers zeer goed aan en heeft de hele avond ons bruiloftsfeest voorzien van een swingende mix van rock, pop, dance en noem maar op. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik met deze ervaren DJ. Heel professioneel en persoonlijk!”

“DJ Feetback is een hele fijne DJ. Op onze bruiloft heeft hij een heerlijke sfeer gecreëerd. We hebben van 20:00 tot 24:00 gedanst met alle gasten en hij voelde feilloos aan hoe het feest op gang gehouden kon worden. Dat heeft een onvergetelijke avond opgeleverd en een bruiloft waar wij nog lang van zullen nagenieten.”

“Absoluut een aanrader, DJ Feetback! We wilden een feestje en kregen een FEEST! Het was een heel gevarieerd publiek met liefhebbers van carnavalskrakers tot rock en alternatieve dance. Sacco draait het soepeltjes aan elkaar en heeft iedereen aan het dansen gekregen, zelfs opa van 90! We hebben veel complimenten van vrienden gehad en raden hem aan iedereen aan!”

“Na een prettig kennismakingsgesprek waarin Sacco nieuwsgierig was naar onze ideeën, heeft hij bijgedragen aan een heerlijke dansavond op onze bruiloft. Op basis van onze persoonlijke verzoekjes heeft hij de verdere invulling van de avond goed aangepast. Hij stond open voor verzoekjes, zat zelfs in het complot van onze familie om ons vlak voor de openingsdans te verrassen met een flashmob en zowel de gasten als wijzelf hebben heerlijk gedanst!”

“Op de warmste dag van het jaar en misschien wel de eeuw heeft DJ Feetback ons huwelijksfeest tot een ware knalfuif gemaakt. Vanaf moment van kennismaking hadden we een goed gevoel bij Sacco en dat heeft hij meer dan waar gemaakt. Na de openingsdansmix trok zijn set direct een volle dansvloer. En dit ging zo door, goede afwisseling van nummers en goed de zaal aangevoeld en aanpassingen gemaakt. Kortom, onze feedback: boek DJ Feetback.”

“Dankzij Sacco hebben wij een schitterend feest gehad waar de dansvloer geen enkel moment leeg heeft gestaan. De muziek sloot perfect aan bij onze wensen en er was ruimte voor verzoekjes. De communicatie met Sacco verliep vlot en we hebben niets te klagen. Wij raden iedereen DJ Feetback aan.”

“Wij hadden Sacco eerder horen draaien op een huwelijk waar we zelf de hele avond hebben staan dansen. Toen zeiden we al: als wij ooit gaan trouwen gaan we hem vragen! En dat heeft zoals verwacht geweldig uitgepakt. Als DJ Feetback op je feest draait, heb je gegarandeerd een volle dansvloer, de hele avond door!”

“Ook al was dj Feetback op reis, hij reageerde snel op onze aanvraag en de communicatie verliep goed. Via Skype hebben we met elkaar gepraat en afspraken gemaakt. Onze bruiloft was mede door de dj een succes. Van begin tot eind werd er gedanst en verzoekjes mochten er ook doorheen. Dank je wel!”

 

“Sacco past zich met zijn muziekkeuze heel goed aan aan publiek en de gelegenheid. Daardoor kreeg de Schoner Vervoertoer een extra swingende dimensie.”

“Wat een ontzettend leuk feest afgelopen vrijdag. Dat kwam mede door de leuke muziek die je hebt gedraaid. Iedereen was daar erg enthousiast over!”

“Het was echt een geweldige avond!!! Iedereen heeft het er nog steeds over. Mijn voeten zijn aan gort gedanst. Nogmaals superbedankt.”

“Namens al het OBA personeel: veel dank voor je bijdrage aan ons geslaagde feestje van afgelopen zaterdag! Het was heerlijk swingen na een hele leuke dag. Graag tot een volgend feest!”

“The music on our wedding party was fantastic. One of our guests said that they hadn’t danced that much (while sober!) in years. The communication beforehand was great and we had a really nice talk about our tastes and what type of music we would want played. This was totally reflected back in the songs chosen. We were really happy with the wedding party and the music was such a large part of that. Thanks DJ Feetback!”

“We hebben een geweldig en onbezorgd huwelijksfeest gehad, mede dankzij Sacco. We hebben van te voren een leuk gesprek gehad en hij heeft zich in onze muzieksmaak verdiept met de belofte ons te zullen verrassen. Alles klopte, zowel tijdens de ceremonie als bij het feest erna. Onze gasten gingen helemaal los op de dansvloer! Dank je wel Sacco!!

Bruiloft – CMA-zaal, Amsterdam

“Sacco heeft er een knallend huwelijksfeest van gemaakt! De gasten hebben de hele avond op de dansvloer gestaan en stonden nauwelijks stil. Hij draaide van alles en voelde precies aan welke muziek muziek we leuk vonden. Zeker een aanrader!!”

Bruiloft – Rijk Van De Keizer, Amsterdam

“We zijn nog steeds aan het bijkomen :-). Het was een geslaagde dag van begin tot einde. We hebben zoveel complimenten gehad over de muziek en jou als dj. Het volume was ook precies goed. Een dj kan je feest maken en slopen. Ons feest was helemaal geslaagd en dat kwam zeker ook door jou.”

Bruiloft – Waterakkers, Heemskerk

Wij hebben mensen zien swingen waarvan wij niet wisten dat zij dat in zich hebben. Iedereen is helemaal los gegaan, van 8 jaar tot 80 jaar. Mooie invulling gegeven aan onze wensen en verzoeknummers. Daar kon Sacco – dj Feetback, perfect op inspelen. Een feest wordt toch voornamelijk bepaald door de dj als die zijn publiek goed aanvoelt en dat is heeeel goed gelukt!

Bruiloft – Zonnestraal, Hilversum

“Het was een van onze betere beslissingen om DJ Feetback in te huren voor ons feestje. Hij maakte van ons feest een spectaculair danssucces. Hij voelt perfect aan wat er nodig is om de gehele avond de vloer gevuld te houden. We hebben uitsluitend super enthousiaste feedback gekregen van onze vrienden. Lang niet zo lekker gedanst!”

50e Verjaardag – CMA-zaal, Amsterdam

“De communicatie voorafgaand aan het feest was zeer prettig. Hij heeft de muziek gedraaid die we vroegen. Top avond gehad!“

Personeelsfeest – Korenbeurs, Schiedam

“We hebben een half jaar van tevoren al een gesprek gevoerd en dat gaf ons direct een goed gevoel. We hadden er het volste vertrouwen in dat hij tijdens ons feest de muziek kon draaien die aansloot op onze wensen. Daarnaast heeft hij het geluid en licht voor ons geregeld. En dat alles tegen een prima prijs. Wij hebben zojuist de foto’s teruggekeken en zien op en rond de dansvloer veel blije mensen. Wij kunnen terugkijken op een geweldige avond en dat hebben we mede te danken aan Sacco. Wij zullen je zeker aanbevelen!

Bruiloft, Olmenhorst – Lisserbroek

“Wij zijn supertevreden. Vooraf is Sacco bij ons thuis geweest om onze wensen en muziekstijl te bespreken. We hebben een playlist gemaakt op Spotify die hij als inspiratie kon gebruiken. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij het te gek heeft gedaan. Echt een aanrader dus!

Bruiloft, Ruigoordkerk – Ruigoord

“Sacco heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit gecombineerd met eigen inbreng. We hebben de hele avond staan dansen en dat was precies wat we wilden! Hij voelde goed aan hoe hij het publiek op de dansvloer moest houden. Absoluut een aanrader.

Bruiloft, Rijk Van De Keizer – Amsterdam

“Sacco heeft onze bruiloft uitstekend muzikaal verzorgd. Hij heeft de moeite genomen om speciaal een avond langs te komen om onze muzikale wensen te bespreken. Hij heeft goed ingespeeld op het publiek. De dansvloer is de hele avond vol geweest. Echt een aanrader dus!

“Als een van de weinige en ervaren DJ’s is Sacco bereid niet zijn eigen muzikale voorkeur op te dringen maar te luisteren naar je voorkeuren om daar vervolgens een spetterende live mix van te maken. Chapeau!”

Bruiloft, Westerliefde – Amsterdam

“DJ Feetback heeft op ons trouwfeest op 5 april 2013 de muziek verzorgd. Wij hadden al een topdag en het feest was een perfecte aanvulling. Onze wensen, waaronder reggae-klassiekers en soul- en pophits, werden subliem ingevuld. Wij, maar ook onze gasten hebben een topavond gehad en we hebben van iedereen grote complimenten gekregen over de muzikale invulling. DJ Feetback is een absolute aanrader en staat garant voor topkwaliteit.”

Bruiloft, Slot Assumburg – Heemskerk

“Via internet gingen wij op zoek naar een DJ voor onze bruiloft. Na een prettig gesprek bij ons thuis zijn we het avontuur met Sacco/DJ Feetback aangegaan. We hebben een topavond gehad. Muziek waar we met iedereen heerlijk op hebben geswingd en hij draaide ook – heel attent – onze persoonlijke favorieten. Kortom, een aanrader!”

Bruiloft, Badcuyp – Amsterdam

“Geweldig bedankt voor jouw uiterst professionele en dito gezellige muzikale inbreng. Jouw start van de avond en de swingende laatste 2 uur hebben de avond helemaal gemaakt! Ook de reacties van onze gasten waren met veel lof over jou!!!”

125e Verjaardag, Herberg De Roode Leeuw – Amerongen

“Ik vond dat je geweldig draaide! Je voelde helemaal aan wat men leuk vond aan muziek. TOP! Ik ga je zeker aanraden bij vrienden en kennissen.”

40e Verjaardag, Gebouw Watersportvereniging – Zandvoort

“Wat hebben we een complimenten gehad over het feest! Iedereen had er zin in en dat merkte je absoluut op de dansvloer. We gaan dan ook met een bijzonder tevreden gevoel op onze huwelijksreis en willen jou daarom enorm bedanken voor de manier waarop je onze feestavond tot een voor ons zeer speciale gebeurtenis hebt gemaakt!”

Bruiloft, De Rechtbank – Utrecht

“Je hebt een mooi visitekaartje afgegeven gisteren. Iedereen heeft het erg naar z’n zin gehad en je hebt fantastisch gedraaid!”

50e Verjaardag, Club Lux

“Als je een veelzijdige, flexibele DJ voor je feest zoekt, is Sacco dé man die je zoekt! Op onze bruiloft waren mensen met veel verschillende nationaliteiten en vooral ook veel verschillende muzieksmaken. Van de 115 gasten zijn er wellicht 5 niet op de dansvloer geweest. Oudere soul, jazzy en funky tunes kwamen langs, goede en foute tracks van eind jaren 80/begin jaren 90, mainstream pop en dance, classic hip hop tracks en richting het einde van het feest meer rock en grunge. Wellicht niet de opbouw die iedereen wenst voor hun bruiloft, maar wel exact datgene waar wij op gehoopt hadden. Sacco maakt de verwachtingen dus volledig waar!”

DJ-Feetback-Bruiloft-Viersprong-s-Gravenzande

“Sacco heeft er letterlijk voor gezorgd dat er de gehele avond, continue werd gedanst! Na een eerste afspraak hebben wij onze muziekwensen, ook qua sfeer doorgegeven. Het was hem meteen duidelijk. Dit is een fantastische eigenschap. Vanuit onze gasten en onszelf alleen maar lof! Wij raden hem zeer zeker aan!”

Back To Top