Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

Jullie bruiloft met DJ Feetback

In 2016 huurden 35 bruidsparen mij in om op hun bruiloft te draaien. Op de pagina met referenties op deze site kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen.

Jullie bruiloft moet natuurlijk een perfect feest worden voor de hele familie en voor al jullie vrienden en collega’s. Muziek is de belangrijkste pijler van een goed dansfeest. Daarom kun je de muziek het best aan een professional overlaten. Ik vind het heel dankbaar werk om mee te werken aan het feest van jullie leven. Daarbij sta ik geheel tot jullie dienst. Het gaat erom welke muziek júllie willen horen. Ik heb geen dj-ego. Wel een enorme muziekcollectie én een zeer brede muzieksmaak, zodat ik bijna alle soorten muziek graag draai. (tekst gaat verder onder de foto)

dj bruiloft amsterdam apparatuur

DJ Feetback uit Amsterdam maakt elke bruiloft tot een onvergetelijk dansfeest.

Allround muziek

Jullie kunnen aangeven of de nadruk bijvoorbeeld meer op pop en disco uit de 70’s,  80’s en 90’s moet liggen, op de beste dance van de afgelopen 25 jaar of op alternatieve rock. Of op allemaal! Met oude soul en leuke jaren ’50 hits zullen de ouders en grootouders ook zeker de dansvloer weten te vinden. Latin, salsa, Surinaams, Afrikaans en Balkan beats horen op verzoek ook tot de mogelijkheden. Omdat ik al ruim 20 jaar dj ben, weet ik heel goed hoe ik iedereen de dansvloer op kan krijgen én daar houden. Dan hoeven jullie zich dáár alvast geen zorgen meer over te maken. Want jullie hebben al genoeg te regelen voor de bruiloft.

Diner en/of receptie

Omdat ik ooit begon als lounge/chillout-dj (’s zomers ben ik dat nog steeds bij Noorderlicht en Blijburg in Amsterdam) ben ik ook in staat tijdens diner en/of receptie alvast de sfeer naar jullie hand te zetten. Dan is er ook zeker ruimte om jullie persoonlijke favorieten te draaien die misschien minder geschikt zijn voor de dansvloer.

De meeste mensen geven maar één keer in hun leven een bruiloftsfeest. Daarom deel ik graag mijn ervaring met het draaien op honderden bruiloften. Tijdens het kennismakingsgesprek geef ik vaak tips over de openingsdans (zie ook mijn blog daarover) en het verloop van de avond.

In de aanloop naar het feest toe, hebben we indien nodig uiteraard nog mail- of telefonisch contact om de laatste details door te nemen.