Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!
DJ Feetback Amsterdam kleine feestlocaties

26 oktober 2012 (update 31 augustus 2015)

 

Ik krijg wel eens de vraag of ik leuke feestlocaties weet in Amsterdam voor een klein feestje met maximaal 60 mensen. Daarom zal ik hier op basis van mijn eigen ervaringen de leukste feestlocaties op een rijtje zetten. Grotere zalen voor minimaal 100 man zijn inderdaad ongezellig als je er een klein feestje geeft. Maar er zijn er genoeg waar je met een mannetje of 50 een prima sfeertje kunt bouwen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet op de hoogte ben van de kosten en de voorwaarden. Daarom geef ik de links naar de websites er gelijk bij. De meeste feestlocaties hebben geen apparatuur in huis, maar daar kan ik eenvoudig en tegen lage kosten voor zorgen. Dit lijstje is natuurlijk niet compleet. Als je tips hebt op dit gebied, voeg ik ze graag toe.

 

(in alfabetische volgorde)

 

 

Back To Top