Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

De wintermaanden waren traditiegetrouw vrij rustig met gemiddeld drie boekingen per maand. Die tijd heb ik mooi kunnen benutten om te verhuizen. Na ruim 22 jaar heb ik Amsterdam centrum ingeruild voor oud-west en dat bevalt uitstekend. Inmiddels is het bruiloftseizoen weer langzaam op gang gekomen. In april heb ik al op een paar prachtige – voor mij – nieuwe locaties mogen draaien, zoals de RDM-kantine in Rotterdam en Kasteel Kerckebosch in Zeist (zie de meest recente referenties. Vanaf dit weekend mag ik de komenden twee maanden weer elk weekend 2 á 3 keer aan de bak. Dan staan ook locaties waar ik nog niet eerder gedraaid heb op het programma, zoals het Pompstation, Pont 13 en Dignata Hoftuin in Amsterdam en Fort Resort in Middenbeemster en Central Park in Voorburg. Ik draai de komende tijd trouwens niet alleen op bruiloften, maar ook op leuke personeelsfeesten van het NRC en de firma Blix van één van mijn beste vrienden in Utrecht. De afgelopen maanden heb ik ook mijn muziekcollectie kunnen uitbreiden en ordenen, waar ik weer veel inspiratie uitgehaald heb. De komenden weken zal ik dan ook ook een nieuwe promo-mix opnemen; dat is er door mijn verhuizing bij ingeschoten.

Back To Top