Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

Jullie bedrijfsfeest met DJ Feetback

Muziek is de belangrijkste pijler van een goed bedrijfsfeest. Wil je echt los gaan met je collega’s, dan kun je de muziek het best aan een professional overlaten. Ik vind het heel dankbaar werk om mee te werken aan het jaarlijkse hoogtepunt van jullie bedrijf. Daarbij sta ik geheel tot jullie dienst. Het gaat erom welke muziek júllie willen horen, want het is júllie bedrijfsfeest. Ik heb geen dj-ego. Wel een enorme muziekcollectie én een zeer brede muzieksmaak, zodat ik bijna alle soorten muziek graag draai. Omdat ik al ruim 20 jaar dj ben, weet ik heel goed hoe ik iedereen de dansvloer op kan krijgen én daar houden. Dan hoeven jullie zich dáár alvast geen zorgen over te maken.

Referenties

De afgelopen jaren heb ik mogen draaien op bedrijfsfeesten van uiteenlopende bedrijven als Procter & Gamble, Randstad, Atradius, Hogeschool Holland, CPNB (Boekenbal), OBA (Bibliotheek Amsterdam), Vlieland Ziekenhuis Schiedam, Allen & Overy en diverse kleine organisaties in Amsterdam. Ook draai ik jaarlijks op de uitreiking van de Gouden Stier awards voor de beleggingswereld. Op de pagina met referenties kun je de meest recente ervaringen met dj Feetback lezen. (tekst gaat verder onder de foto)

dj Amsterdam bedrijfsfeest

DJ Feetback heeft verschillende outfits, al naar gelang de sfeer of thema van het bedrijfsfeest.

Allround muziek

Jullie kunnen aangeven of de nadruk bijvoorbeeld meer op pop en disco uit de 70’s & 80’s moet liggen, op foute hits uit de jaren ‘90 of op de beste dance van de afgelopen 25 jaar. Of op allemaal! Dat zal afhangen van de leeftijden van de feestvierders. Latin, salsa, Afrikaans en Surinaams behoren op verzoek ook tot de mogelijkheden. Themafeesten zoals Tropical, Jaren ’80 of Soul & Disco zijn ook mogelijk. Op Mixcloud kun je luisteren naar diverse voorbeelden van stijlen zoals ik op jullie feest zou kunnen draaien (maar onthoud: er zijn nog veel meer mogelijkheden!).

Diner en/of receptie

Omdat ik ooit begon als lounge/chillout-dj (’s zomers ben ik dat nog steeds bij Noorderlicht in Amsterdam) ben ik ook in staat tijdens diner en/of receptie alvast de sfeer naar jullie hand te zetten, voordat het feest echt begint. Ook op nieuwjaarsborrels, recepties en zakelijke evenementen is de achtergrondmuziek sfeerbepalend. Ik zorg er graag voor dat iedereen het – vaak onbewust – naar de zin heeft.