Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!
Crowd sings along to Mr Brightside

Wat mijn werk als dj onder andere spannend houdt is de variatie in mensen waarvoor ik draai en hun muziekvoorkeuren. Zeker tijdens bruiloften houd ik alle leeftijdsgroepen tevreden door veel muziekstijlen afwisselend langs te laten komen. Vantevoren laat ik het bruidspaar aangeven op welke genres en decennia de nadruk moet komen te liggen (en welke zij liever niet willen horen op hun eigen feest). En natuurlijk is er daarbij ook ruimte voor hele specifieke voorkeuren, gebaseerd op hun persoonlijke smaak of op de afkomst van (een deel van) de gasten.
Zo heb ik de afgelopen maanden weer een heerlijke diversiteit aan feesten mogen ervaren. Naast de prachtige reacties die bruidsparen mij gaven op The Perfect Wedding koester ik ook mooie – bijzonder uiteenlopende – muzikale herinneringen:
– Op 18 juni in Hotel Arena in Amsterdam een bruiloft met veel Engelsen die meescandeerden op Mr Brightside van The Killers
– Op 28 mei in Dignita Hoftuin in Amsterdam draaide ik een van de vrolijkste Bollywood hits op een bruiloft met veel Indiërs, die helemaal los gingen.
– Op 26 juni in de Nieuw Westert in Egmond-Binnen wilde het bruidspaar vooral rock & roll, foute jaren ’90, maar ook folkmetal horen. Zo ontdekte ik de kracht van Iridium van The Sidh voor een dansvloer met rondzwierende liefhebbers
– Op 16 juli in de Westerliefde in Amsterdam hield het bruidspaar niet alleen van jaren ’90 dance en jaren 80 pop, maar ook van hiphop. Toen bleek ineens dat een langzame track als Ms Jackson van The Outkast – mits goed getimed – ook primetime voor een volle dansvloer kan werken.
– 15 juli in het Scheepvaartmuseum was een ‘destination wedding’ met veel gasten met een Arabische achtergrond. Altijd een uitdaging om zulke specificieke nummers in te passen tussen Westerse pop en dance, maar bij vlagen ontplofte de zaal bij een geslaagde mix (zoals Toxic van Britney Spears met Enta Aref Leih
– Op 4 juni in het Rijk van de Keizer ook weer veel Engelsen, maar dit keer met een voorkeur voor minder gangbare 80’s disco en northern soul. Wat een genot om af te kunnen sluiten met Reach Out I’ll Be There van Four Tops en dat er ook echt op meegezongen wordt!

Back To Top