Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!
DJ Feetback Allround Challenge

Minstens 30 DJ-sets in 30 verschillende stijlen in drie maanden. Dat is de uitdaging!
Om mezelf klaar te stomen voordat het feestseizoen – HOPELIJK – komende zomer weer oplaait, houd ik op deze manier het DJ-vuur brandende. Minstens twee keer per week draai ik een DJ-set via Mixcloud. Omdat daar niet alleen vrienden en bekenden, maar ook muziekfans van over de hele wereld naar kunnen luisteren, voelt het als een echt optreden, inclusief zenuwen en concentratie. Dat is precies wat alle DJ’s het afgelopen jaar gemist hebben. De dansende mensen hebben we natuurlijk ook gemist, maar ik heb er alle vertrouwen in dat alle feesten over een paar maanden toch wel compleet los gaan. Daarom is het des te belangrijker weer eens goed door mijn gigantische muziekcollectie te struinen. Als allround-DJ draai ik op elk feest zeer gevarieerd. Maar voor deze challenge kies ik er voor mezelf steeds een paar dagen onder te dompelen in een ander genre uit een ander decennium.
Op de agenda staan oa. Jaren ’70 disco, 80’s alternative, Hiphop & Urban, Funk & Soul, house classics, global dance et cetera. En omdat ik in de zomer op zonnige plekken als liefhebber ook chill-out & lounge muziek draai: reggae, jazz, ambient, afro en nog veel meer.
Daarnaast ga ik ook een paar verrassende persoonlijke specials doen. Al met al erg inspirerend en ik heb er heel veel zin in!

Je kunt je aanmelden bij de Facebook pagina om alle aankondigingen mee te krijgen. Je mag me ook je 06-nummer mailen, als je in de whatsapp-groep voor niet-Facebookers toegevoegd wil worden.

Back To Top