Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

Vrijdag 5 april draai ik weer eens in het openbaar en wel in de Nieuwe KHL in Amsterdam. Een vriendinnengroep organiseert dan een dansavond voor vrienden en vrienden van vrienden. En aan mij de eer de dansvloer te verwennen met Faithless, Stevie Wonder, Rage Against The Machine, The Cure en heel veel dansbare pareltjes daar tussenin. Als je zulke muziek ook op je bruiloft zou willen horen, wil je misschien wel even langskomen. Stuur me dan een bericht en ik zal kijken wat ik kan regelen 😉
Paaszaterdag 30 maart draai ik vanaf 24.00u ook bij Belushi’s (voorheen Winston Kingdom) in de Warmoesstraat in Amsterdam. Entree is daar sowieso gratis en het gaat door tot 4.00 uur. De muziek zal daar ook meer alternatief zijn, waarbij ik lekker de vrije hand heb 🙂

Back To Top