Skip to content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!
De 1e post-corona bruiloft zit erop!

Hoewel er van de overheid weer gedanst mocht worden, koos het bruidspaar voor een heerlijke dag buiten met receptie en diner met 50 vrienden en familieleden, waarvoor ik de achtergrondmuziek mocht verzorgen. En dat van 15.00 tot 22.30, bij warm en droog weer. Iedereen genoot er zichtbaar van.
Een lange set dus, terwijl mijn laatste normale optreden 10 maanden geleden was. Gelukkig heb ik de afgelopen maanden mijn scherpte behouden dankzij mijn Allround Challenge. In dat kader draaide ik 35 sets (& de teller loopt nog) via internet in evenveel verschillende stijlen. Dat was muzikaal heel inspirerend, maar zorgde er ook voor dat ik vandaag zonder problemen de juiste nummers en de juiste knopjes wist te vinden.
En……het laatste uurtje werd er door een kleine groep toch nog even flink gedanst! Dat was voor mij als DJ de kers op de taart. Toen ik er na een paar nummers goed in zat en tijdens de 90’s klassieker Free van Ultra Naté (you’re freeeeee, to do what you want to doooooo) een moment had om over de situatie na te denken, werd het vochtig achter mijn ogen. Dit is waar ik voor leef en wat ik zo lang heb moeten missen…. En het bruidspaar was achteraf supertevreden. Daar doe ik het ook nog steeds voor.
Voor de komende maanden ziet het er qua boekingen weer goed uit. Jullie weten mij gelukkig nog steeds te vinden en ik heb er ook heel veel zin om weer vele feesten naar een hoogtepunt te brengen.

Back To Top