Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

De zomer komt eraan en dat is altijd een mooi moment om deze website op te frissen. De nieuwe foto’s met verschillende outfits zijn – evenals de oude – van fotografe Linda van Zeijl.
Op Mixcloud staan twee nieuwe promo-mixes: De Allround Promo-mix May 2016 bevat hits uit de 70’s, 80’s en 90’s, maar vooral van de afgelopen tien jaar. De nieuwe lounge-promo staat vol met relaxte maar lekkere, disco, jazz en dance. Een mix met oude en nieuwe ‘alternatieve’ hits zal spoedig op de site verschijnen.

<P>

De komende zomermaanden mag ik weer mijn favoriete chill-plaatjes draaien bij het Noorderlicht-café op het NDSM-terrein. De zondagen zijn nog onder voorbehoud: 8 mei, 5 juni, 17 juli, 14 augustus en 4 september. Daarnaast zullen er kort vantevoren – bij mooi weer – ook vrijdagen en zaterdagen bij komen.

<P>

De meeste feestoptredens van dj Feetback zijn besloten, maar op Koningsnacht draai ik van 23.00 tot 3.00 uur bij eetcafé de Zagerij, Westerstraat 182 in Amsterdam. Dat belooft een bijzonder gezellige boel te worden met de vrolijkste hits van de afgelopen 50 jaar! En de entree is nog gratis ook.

Back To Top