skip to Main Content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!
Hét trouwjaar 2022

Na 12 optredens in 7 weken mag ik wel zeggen dat de dj-spirit weer helemaal terug is! Tussen maart 2020 en eind augustus 2021 heb ik welgeteld 2 bruiloft-optredens mogen verzorgen en dan ook nog binnen de krampachtige corona-maatregelen. Zeker sinds 25 september is het te merken hoezeer mensen het feesten en dansen gemist hebben. Het is echt een genot om al die blije gezichten op de dansvloer weer te zien!
Dankzij mijn Allround Challenge op Mixcloud had ik mijn focus en scherpte weten te behouden. De teller is voorlopig op 37 verschillende stijlen blijven steken, maar komende wintermaanden ga ik nog wel mijn best doen om de 40 te voltooien. Deze Challenge heeft ook al een paar concrete boekingen opgeleverd. De sessies waren niet echt gericht op bruiloften en personeelsfeesten, maar mensen waarderen mijn muzikale veelzijdigheid en passie voor de muziek. Dat vind ik superleuk om te merken.
Eerst ga ik even op een welverdiende vakantie en daarna voorwaarts richting 2022: het ideale trouwjaar voor iedereen die van het cijfer 2 houdt. En welk STEL doet dat nou niet….

Back To Top