Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

“Het gaat erom welke muziek júllie willen horen”

Meer dan 20 jaar ervaring

Muziek op maat voor elk feest

De DJ die met jullie meedenkt

Draait in heel Nederland

9.8 op The Perfect Wedding

Mijn naam is Sacco Koster uit Amsterdam, dj sinds 1994. Muziek is mijn passie en muziek draaien voor andere mensen is mijn beroep. Ik heb dat altijd gedaan in clubs en op bekende festivals. Sinds 2010 heb ik mij gespecialiseerd in het draaien op bruiloften, privé-feesten en bedrijfsfeesten. Alleen al in 2017 huurden 43 bruidsparen mij in om op hun bruiloft te draaien. Ik draai ook regelmatig op personeelsfeestjes van kleinere bedrijven, waarbij ik zelf voor apparatuur voor licht en geluid kan zorgen.

De meeste bezoekers van mijn website houden enorm van muziek en van dansen. Wil je echt los gaan met familie, vrienden en collega’s, dan kun je de muziek namelijk het best aan een professionele dj overlaten. Maar het gaat er om welke muziek júllie willen horen. Bij dj Feetback zijn jullie hiervoor aan het goede adres. Mail mij gerust om een offerte aan te vragen. Daarna kunnen we vrijblijvend afspreken om kennis te maken én de muziek te bespreken.

PS: de promo-mix hieronder is de meest recente in het kader van DJ Feetback Allround Challenge en niet representatief voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Beter kun je luisteren op www.mixcloud.com/djfeetback en dan tot voorbij #1 scrollen.

Uw DJ voor bruiloft of ander evenement in Amsterdam en daarbuiten.

Luister hier mijn promo-mixes

Leuke referenties

“Mede dankzij Sacco was onze bruiloft geweldig! De dansvloer was vrijwel de hele tijd gevuld met swingende gasten. Vooraf hebben we al onze wensen goed door kunnen nemen en Sacco heeft hier goed naar geluisterd. Echt een aanrader!”

DJ Feetback Bruiloft Scheltema Leiden 2023

“Ben je op zoek naar een goede dj met een luisterend oor en oog voor de gasten, dan kan je met een gerust hart kiezen voor Sacco! Wij zijn enorm blij dat hij onze trouwdag afsloot met een prachtig feestje. Onze muzieksmaken liggen erg ver uit elkaar, maar alle genres en muziekperiodes zijn wel voorbij gekomen. Sacco weet er perfect een mooi geheel van te maken. Al onze gasten werden er bij betrokken, zodat iedereen zich kon mengen in het feest. Ook waren wij erg te spreken over ons “verlanglijstje” dat we van tevoren moesten inleveren. Dit is echt een leidraad tijdens de avond geweest. Wij kijken terug op een heerlijk feest!!”

DJ Feetback Bruiloft Westerliefde Amsterdam 2023
Bekijk meer referenties

Laatste tweets

Back To Top