skip to Main Content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

“Het gaat erom welke muziek júllie willen horen”

Meer dan 20 jaar ervaring

Muziek op maat voor elk feest

De DJ die met jullie meedenkt

Draait in heel Nederland

9.8 op The Perfect Wedding

Mijn naam is Sacco Koster uit Amsterdam, dj sinds 1994. Muziek is mijn passie en muziek draaien voor andere mensen is mijn beroep. Ik heb dat altijd gedaan in clubs en op bekende festivals. Sinds 2010 heb ik mij gespecialiseerd in het draaien op bruiloften, privé-feesten en bedrijfsfeesten. Alleen al in 2017 huurden 43 bruidsparen mij in om op hun bruiloft te draaien. Ik draai ook regelmatig op personeelsfeestjes van kleinere bedrijven, waarbij ik zelf voor apparatuur voor licht en geluid kan zorgen.

De meeste bezoekers van mijn website houden enorm van muziek en van dansen. Wil je echt los gaan met familie, vrienden en collega’s, dan kun je de muziek namelijk het best aan een professionele dj overlaten. Maar het gaat er om welke muziek júllie willen horen. Bij dj Feetback zijn jullie hiervoor aan het goede adres. Mail mij gerust om een offerte aan te vragen. Daarna kunnen we vrijblijvend afspreken om kennis te maken én de muziek te bespreken.

PS: de promo-mix hieronder is de meest recente in het kader van DJ Feetback Allround Challenge en niet representatief voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Beter kun je luisteren op www.mixcloud.com/djfeetback en dan tot voorbij #1 scrollen.

Uw DJ voor bruiloft of ander evenement in Amsterdam en daarbuiten.

Luister hier mijn promo-mixes

Leuke referenties

“DJ Feetback heeft een steengoed feestje gebouwd op onze bruiloft bij het Rijk van de Keizer! Van te voren prettig contact en hij regelde zelf alles met de locatie. Onze muzikale voorkeuren begreep hij heel goed. Ook heeft Sacco op ons verzoek een perfect klein mixje gemaakt voor de openingsdans, waardoor het feest meteen los ging. Aanrader!”

DJ Feetback Bruiloft Rijk van de Keizer Amsterdam 2021

“Sacco is supervriendelijk, flexibel, helder in alle communicatie en heel zelfstandig. Hij voelde goed de energie op de vloer aan en speelde hier perfect op in. De door hem geleverde hardware (licht/geluid) was van goede kwaliteit en precies goed voor onze locatie. Sacco heeft mede gezorgd dat we een onvergetelijk feest hadden op onze bruiloft!”

DJ Feetback Bruiloft Houtse Meer Den Hout 2021
Bekijk meer referenties

Laatste tweets

Back To Top