skip to Main Content
Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

Gespecialiseerd in
bruiloften, verjaardagen
en bedrijfsfeesten
De DJ die
met jullie meedenkt
Meer dan 25 jaar
ervaring als DJ

“Het gaat erom welke muziek júllie willen horen”

Meer dan 20 jaar ervaring

Muziek op maat voor elk feest

De DJ die met jullie meedenkt

Draait in heel Nederland

9.8 op The Perfect Wedding

Mijn naam is Sacco Koster uit Amsterdam, dj sinds 1994. Muziek is mijn passie en muziek draaien voor andere mensen is mijn beroep. Ik heb dat altijd gedaan in clubs en op bekende festivals. Sinds 2010 heb ik mij gespecialiseerd in het draaien op bruiloften, privé-feesten en bedrijfsfeesten. Alleen al in 2017 huurden 43 bruidsparen mij in om op hun bruiloft te draaien. Ik draai ook regelmatig op personeelsfeestjes van kleinere bedrijven, waarbij ik zelf voor apparatuur voor licht en geluid kan zorgen.

De meeste bezoekers van mijn website houden enorm van muziek en van dansen. Wil je echt los gaan met familie, vrienden en collega’s, dan kun je de muziek namelijk het best aan een professionele dj overlaten. Maar het gaat er om welke muziek júllie willen horen. Bij dj Feetback zijn jullie hiervoor aan het goede adres. Mail mij gerust om een offerte aan te vragen. Daarna kunnen we vrijblijvend afspreken om kennis te maken én de muziek te bespreken.

PS: de promo-mix hieronder is de meest recente in het kader van DJ Feetback Allround Challenge en niet representatief voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Beter kun je luisteren op www.mixcloud.com/djfeetback en dan tot voorbij #1 scrollen.

Uw DJ voor bruiloft of ander evenement in Amsterdam en daarbuiten.

Luister hier mijn promo-mixes

Leuke referenties

Wij hebben een geweldige avond gehad met Sacco als DJ. De muziek die hij draaide past perfect bij ons, en bij onze gasten. 100% een aanrader.

“Sacco staat geen uitdaging in de weg! Ondanks onze (voor een bruiloft) wat afwijkende muzieksmaak en ontzettend gemengde publiek heeft Sacco van ons feest een topfeest gemaakt. Hij staat vol enthousiasme open voor andere stijlen en weet ook daar een geweldige playlist van te maken. Daarmee wist hij letterlijk iedereen op de dansvloer te krijgen: van oma tot aan het ‘langharig tuig’, dat moet je maar lukken! Onwijs bedankt voor een geweldig feest, Sacco! Het was een avond om nooit te vergeten.”

Bekijk meer referenties

Laatste tweets

Back To Top