Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!
DJ Feetback is klaar voor 2021

Gelukkig, een nieuw jaar! Laten we 2020 maar snel vergeten. Ik kijk liever vooruit naar 2021. Veel bruiloften uit 2020 zijn opgeschoven naar komend seizoen en nieuwe aanvragen lopen binnen. Laten we hopen dat het snel weer mogelijk is om met zijn allen te feesten en te dansen. Ik sta in ieder geval te popelen om mijn speakers en discolicht tevoorschijn te halen. Afgelopen jaar was gelukkig muzikaal wel een goed jaar. Dus genoeg inspiratie om veel nieuwe nummers voor het eerst voor de dansvloer te draaien. De komende maanden ga ik – net als afgelopen zomer – warmdraaien, door via mijn Mixcloud dj-sets live vanuit mijn huiskamer te draaien. Als je mij volgt via Twitter of Facebook blijf je op de hoogte.

Ik wens iedereen een knallend en inspirerend jaar, in de eerste plaats in goede gezondheid!

Back To Top