Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

Het bruiloftseizoen zit er op! Op maar liefst 35 bruiloften heb ik dit jaar van april tot en met oktober mogen draaien (en er staan er voor dit jaar nog vijf op de agenda). Dat is weer meer dan in voorgaande jaren en ik ben dan ook heel blij dat al die bruidsparen mij hebben weten te vinden, al dan niet met hulp van de feestlocaties. Met name Rijk van de Keizer, de Hortus, Haddock en Kapitein Zeppos in Amsterdam ben ik zeer erkentelijk dat ze mij hebben aanbevolen. Maar nog blijer ben ik geworden van alle overweldigende reacties achteraf. Want daar doe je het als dj uiteindelijk voor. De dertien recensies van de afgelopen zeven maanden alleen al laten wat dat betreft niets te wensen over.

Elk bruiloftsfeest was weer anders dan anders, wat het ook heel spannend en interessant houdt om te doen. Ik heb op meer dan twintig verschillende locaties in het hele land mogen draaien, op feesten met veel verschillende culturele achtergronden (dit jaar opvallend veel hele of halve Amerikaanse bruidsparen, maar ook Egyptisch, Israëlisch, Russisch, Indonesisch en Surinaams) en natuurlijk voor mensen met heel diverse muzikale voorkeuren. Elk feest bereid ik met zorg voor en dan is het des te leuker om mij te verdiepen in rockabilly, Franse chansons, Ghanese pop, hardcore/gabber, metal, 90’s hiphop en vele andere specifieke soorten muziek. Allemaal stijlen die ik niet zo gauw uit mezelf draai, maar wel graag op verzoek en in sommige gevallen liefst op het einde van de avond, als de oudere generatie vertrokken is ;-)

De agenda voor 2017 loopt langzaam vol. Ik zie er nu al naar uit om er weer een mooi feestjaar van te maken!

Back To Top