Ga naar hoofdinhoud
Ervaren allround DJ uit Amsterdam en Utrecht voor bruiloft, verjaardag of personeelsfeest - Muziek op maat voor elk feest!

De laatste recensie van 2018 vat mijn jaar mooi samen: “Sacco is echt TOP. Wat hebben wij een fantastisch feest gehad dankzij hem. Hij voelde onze gasten perfect aan en we hebben echt van begin tot eind gedanst op onze eigen muziek. Alles was mogelijk. Een dikke aanrader dus!” (aldus Melanie & Dennis na hun feest bij Landgoed Groenendaal op 21 december).

Dit is precies waar ik het voor doe. En deze dankbaarheid geeft me ook zoveel energie en blijdschap dat ik nu al erg veel zin heb in het komende jaar, dat er qua boekingen nu al goed uit ziet. Het jaar 2018 was ook weer prima, met 32 bruiloften, 6 personeelsfeesten, 10 verjaardagen en een aantal overige feesten. Ik heb ook weer op een aantal mooie nieuwe locaties door het hele land mogen draaien, zoals Hooge Vuursche in Baarn, Slot Doddendael in Ewijk, Huis ter Heide in Zeist, Kasteel Wijenburg in Echteld, Badpaviljoen Domburg en in Amsterdam het Delamar theater, Paleis van de Weemoed, Stork en Ginger & Ale. Heel benieuwd wat 2019 gaat brengen. Hoe dan ook wens ik je een feestelijk nieuw jaar in goede gezondheid.

Back To Top